ISJ NEAMŢ
ISJ NEAMŢ

Candidații care doresc să ocupe posturile de inspector școlar general, scoase la concurs de Ministerul Educației, mai au puțin timp de pregătire pentru examen. Pentru cei 10 pretendenți la șefia Inspectoratelor Școlare Județene Bacău, Neamț, Suceava și Vaslui (cele din Botoșani și Iași sunt ocupate prin concurs – n.r.) ziua examenelor a fost fixată deja.

Astfel, cei 5 candidați care vor concura pentru postul din Neamț trebuie să se prezinte pentru probe la sediul Ministerului Educației în 28 iulie.

Candidații, 3 la număr, din Suceava vor trece prin febra examenelor în 30 iulie, în timp ce singurul candidat pentru locul din Bacău a fost prograat pentru 31 iulie.

isj suceava (4)
ISJ SUCEAVA

Tot un candidat s-a înscris și la examenul pentru locul din Vaslui, despre care, la ora redactării articolului, reprezentanții inspectoratului nu au știut să ne spună când va avea loc.

De altfel, la nivel național, examenul pentru ocuparea posturilor vacante pentru șefiile inspectoratelor se va derula în perioada 27 iulie -7 august. Examenul va consta în 3 probe în care sunt evaluate cunoştinţele şi abilităţile de manager ale candidaţilor. Acestea constau în evaluarea CV-ului, într-o probă scrisă, un text grilă din legislaţia în domeniu şi un interviu de prezentare a ofertei manageriale proprii, corelată cu necesitățile sistemului de învățământ judeţean. (M. TEODOROF)

Articolul precedentCrăciun a primit „dezlegare” de la judecători să iasă din Neamţ
Articolul următorStranierii și problemele organizatorice aglomerează Casele de Sănătate
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.