Relația șefului PSD Neamț cu parlamentarii PSD pare să se fi schimbat față de perioada când aceștia dădeau raportul direct lui Ionel Arsene. Primul pas a fost făcut la conferința de presă a partidului când în grup a fost văzut chiar și Răzvan Cuc, senatorul care dispăruse din zonă de destul de mult timp. În emisiune la Mesagerul de Neamț, Harpa a explicat cum stau lucrurile:

Răzvan Cuc va fi prezent în fiecare săptămână pe Colegiul 8, Ciprian Șerban la fel în Colegiul 3. Oana Bulai la fel în Roman. Remus Munteanu la fel, în colegiul 6. Fiecare parlamentar va fi prezent în fiecare săptămână în colegiul lor. Nu ne abatem de la regula asta. Parlamentarii trebuie să lucreze cu primarii. Fiecare săptămână, după ce își vor termina activitatea din Parlament, vor veni în colegiu. Trebuie să vorbească cu primarii, să vorbească despre problemele cetățenilor, să ia măsuri politice, informeze CJ-ul, etc. Aceste lucruri sunt clare”.

Chiar dacă a asigurat că relațiile sunt foarte bune și există unitate, este de remarcat mesajul destul de ferm, cine vrea pe listă, trebuie să-și facă treaba în teritoriu.

(V.B.)

Articolul precedentControale în pădure: peste 50.000 lei amenzi date de ITM Neamț
Articolul următorClemență pentru patronul Robmet – a scăpat de arestul preventiv
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.