tg harpa si finaUn moment inedit a avut loc, joi, 21 aprilie, în fața Primăriei Târgu-Neamț. Edilul Daniel Harpa a primit flori de la o doamnă prezentabilă. Surprinși de aparatul de fotografiat, cei doi au ținut să ne facă și câteva mărturisiri.

„Am venit să-l felicit pe domnul primar pentru candidatură și să-l asigur de tot sprijinul meu”, a spus doamna doctor cardiolog Gabriela Lucachi. Respectiva doamnă este soția medicului chirurg Caesar Lucachi și amândoi sunt medici la Spitalul Bicaz. Un amănunt care nu trebuie trecut cu vederea este că cei doi sunt finii primarului Daniel Harpa.

Despre gestul finei sale primarul Daniel Harpa a ținut să ne precizeze: „Uite, ce oameni avem noi, cei de la PSD, pe lista Consiliului Local! Oameni tineri, frumoși și cu carieră. Medici de valoare. Îi mulțumesc doamnei Lucachi și, în afara faptului că este fina mea, trebuie să mărturisesc că este un profesionist desăvârșit și un om deosebit”.

Pe lista PSD la Consiliul Local se mai află câteva nume de tineri ai căror părinți fac parte din anturajul celor de la PSD, cum ar fi Ciprian Bârsan, fiul actualului consilier local PSD Valeriu Bârsan sau Bogdan Onu, fiul fostului director al sucursalei BRD Târgu-Neamț. (C.T. STURZU)

Articolul precedentBiciclist accidentat de o maşină! Şoferul a părăsit locul faptei!
Articolul următorPartidul lui Geoană, salvarea UNPR-iștilor care nu vor cu PSD
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.