0:00

ACTUALIZARE MANOLIU CERCETAT PENTRU UCIDERE DIN CULPĂ!, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiACTUALIZARE: Poliţiştii au finalizat cercetările la locul accidentului şi au ajuns la concluzia că Dan Manoliu este posibil să fi adormit la volan. Maşina CJ Neamţ a intrat direct pe contrasens, a lovit violent biciclistul, a intrat într-un stâlp din beton şi s-a oprit în fântâna din curtea unei case. Autoturismul, marca VW, a fost distrus în proporţie de 70-80%. Lui Dan Manoliu i-a fost reţinut permisul de conducere, iar pe numele său a fost deschis un doar penal, sub acuzaţia de ucidere din culpă.

********

ŞTIRE INIŢIALĂ: Vicepreşedintele Consiliului Judeţean Neamţ, Dan Manoliu, a provocat un accident mortal, în dimineaţa de 21 decembrie, la Baratca. El conducea un autoturism în direcţia Roman – Piatra-Neamţ, a pătruns pe contrasens şi a lovit în plin un biciclist. Impactul a fost extrem de violent, iar victima, care a suferit leziuni foarte grave, a murit la spital în jurul orei 11, după două ore în care medicii au încercat să-i salveze viaţa.

„Accidentul s-a produs pe DN 15 D, în condiţiile în care autoturismul, condus de un bărbat de 53 de ani din Roman, a pătruns pe contrasens”, a precizat subinspectorul Elena Bulgărea, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Neamţ. „Conducătorul auto a fost testat şi a rezultat că nu consumase alcool. Cercetările de la faţa locului sunt încă în desfăşurare şi urmează să se stabilească exact în ce condiţii s-a produs accidentul”.

Victima avea 58 de ani şi era din Baratca.

C. MIRCEA

Articolul precedentFisc Neamţ: Cine nu datorează contribuţia de asigurări sociale de sănătate
Articolul următorMihai Nistor, sportivul anului în Bacău
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.

2 COMENTARII

  1. „a intrat într-un stâlp din beton ” De fapt, a pus la pamant un stalp din aia de curent, l-a retezat. Probabil concluzia va fi ca de vina a fost stalpul…

Comentariile sunt închise.