tg dan diaconescu

  •  şeful PP-DD e totuşi informat despre problemele românilor: „Am primit bilețele de la români care-și doresc să vadă marea, copii care vor să meargă la munte în excursie, copii care vor rechizite”

Dan Diaconescu  a descins la Târgu-Neamț într-o maşină de teren cu care a intrat în Grădina Publică a orașului fiind așteptat de aproximativ 50 de oameni. Intrarea a fost triumfală, printr-o baie de mulțime. Imediat a urcat pe scenă și și-a început discursul. La prima vizită din vara lui 2012 din centrul orașului, erau sute de târgnemțeni care l-au așteptat până la miezul nopții. Pe scenă au urcat alături de Dan Diaconescu, președintele PP-DD , Simona Man, Ciprian Șerban, șeful organizației Neamț, Liviu Neagu, senator PP-DD și conducerea locală a partidului, în frunte cu Gheorghe Trofin.

„Împreună cu Liviu Neagu și Simona Man, vrem să luăm pe 25 mai 1.500.000 de voturi. PSD a nenorocit România și la propriu și la figurat și nu trebuie să le mai vindem voturile , așa cum au făcut mulți români până acum din cauza sărăciei. Vrem ca PP-DD să fie primul partid politic al țării după 25 mai. Primele dorințe ale românilor sună așa: primul loc se referă la locurile de muncă, locul doi, la reîntregirea familiilor plecate în străinătate, locul trei eliberarea lui Gigi Becali și locul patru, românii îl vor pe Dan Diaconescu, președinte al României. Am primit bilețele de la români care-și doresc să vadă marea, copii care vor să meargă la munte în excursie, copii care vor rechizite. România are 50 de miliarde de euro de la UE din taxe și impozite , adică domnul Ponta și domnul Băsescu primesc 50 de miliarde de euro anual de la dv, iar noi, voi, primiți doar 10 miliarde de euro. Rămân 40 de miliarde de euro care le rămân la ciocoi pentru borduri și panseluțe. Ei își împart acești bani între ei. Ieșiți la vot și luați-vă banii înapoi. NU putem vota pe Ponta, Crin și Băsescu, care-și pun pe listele electorale nevestele, amantele. Dacă Ceaușescu v-a făcut fabrici și uzine, aceștia vi le-au distrus”, a transmis Dan Diaconescu , târgnemțenilor. (C.T. STURZU)

Articolul precedentPetrotub – Kosarom 1-0 (1-0)
Articolul următorTerasă ilegală pe scările Casei de Cultură Roman