Cuțitarul de la Agapia și-a justificat faptele printr-o minciună, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiRăducu Bălțătescu (43 de ani), cel care a fost la un pas de a-și ucide soția și socrii, a fost audiat, iar procurorul Stelian Olteanu a dispus reținerea sa pentru 24 de ore, urmând ca mâine să-l trimită în fața instanței, cu propunerea de arestare preventivă. Bărbatul este acuzat de tentativă de omor calificat, având în vedere numărul victimelor.

În fața anchetatorului el a declarat că a găsit mesaje în telefonul soției sale către un alt bărbat, cu care avea o relație extraconjugală și, din acest motiv, a băut continuu toată săptămâna trecută, când, de altfel, singura lui ocupație a fost să facă rachiu.

La un moment dat s-a dus la socrii săi și le-a spus că nevasta îl înșeală și i-a rugat să ia măsuri. Iar reacția lor a fost că i-au spus femeii să-și ia copiii și să vină acasă. Asta l-a înfuriat peste măsură și de aceea i-a înjunghiat pe toți.

”Relația extraconjugală despre care a vorbit exista doar în imaginația lui”, a declarat procurorul Stelian Olteanu. ”Femeia se trezea dimineață la 5,30, se ducea la serviciu, iar la ora 4 își lua băiețelul de la grădiniță și se ducea acasă”.

De luni după-amiază până azi dimineață când a fost prins de polițiști, Bălțătescu a stat în pădure. Singurul lucru adevărat pe care l-a spus în anchetă este că avea de gând să se predea. În sprijinul acestei ipoteze fiind faptul că s-a dus acasă ziua și nu la adăpostul întunericului, când n-ar fi riscat să fie văzut.

Pe de altă parte soția sa nu le povestea nimic colegelor de serviciu despre neînțelegerile și problemele de acasă, însă era de regulă foarte supărată, mai ales în ultima vreme.

C.M.

 

 

Articolul precedentCOMUNICAT DE PRESĂ Mugur Cozmanciuc: Guvernul PSD să facă urgent proiecte serioase ca să primească fonduri europene pentru a demara construcția Autostrăzii Unirii
Articolul următorBani de la Guvern pentru familiile victimelor tragediei de la Alexandru cel Bun
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.