Petru_Rareș_National_College_(Piatra_Neamț)Institutul Francez Iași a anunțat organizarea unor cursuri de pregătire în vederea susținerii examenului DELF de cunoaștere a limbii franceze. Vor fi organizate și simulări de examene pentru gimnaziu și liceu. Cursurile se vor ține la Colegiul Național Petru Rareș pentru nivelele B1 și B2 și la Școala cu clasele I-VIII nr. 2 pentru nivelele A1 și A2 în perioada septembrie – decembrie 2015. Examenul DELF propriu-zis va fi susținut la Iași în sesiunea 12 – 13 decembrie 2015. Diplomele DELF sunt utile elevilor care doresc să se înscrie la liceu n clase cu profil bilingv, elevilor de liceu care vor susține două probe de limbi străine la Bacalaureau, DELF-ul putând fi echivalat cu una dintre ele. Diplomele DELF sunt valabile pe viață și sunt recunoscute la nivel internațional, putând fi utilizate pentru studii universitare în spațiul francofon dar și în carieră dacă se dorește obținerea unui job peste hotare.

Înscrierile la cursurile de pregătire DELF se fac până la data de 1 octombrie 2015 la Institutul Francez Iași și informații suplimentare se pot găsi și la Colegiul Național Petru Rareș și Școala cu clasele I-VIII nr. 2 Piatra Neamț

Articolul precedentACTUALIZARE Curtea de Apel Iaşi a decis ca violatorii din Vaslui să rămână în arest!
Articolul următorCluburile aşteaptă noua lege a sporturilor, care ar putea permite decontarea salariilor şi primelor de la bugetul local!
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.