0:00

În curând, Salon Auto Regional şi Bursa Vinului, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiCentrul de Afaceri și Expozițional Bacău organizează, luna aceasta, Salonul Auto Regional Moldova 2016 (SAR Moldova). Evenimentul se află la a IV-a ediție şi va avea loc în perioada 18-20 noiembrie.

Salonul „va reuni producători, importatori și distribuitori de autovehicule, componente auto-moto, piese de schimb, biciclete și accesorii, tuning, echipamente service auto, companii de leasing, companii de asigurări, specialiști în închirieri auto, asociații și organizații din domeniu, reprezentanți mass-media, etc”, precizează organizatorii pe site-ul propriu.

În curând, Salon Auto Regional şi Bursa Vinului, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiTot Centrul de Afaceri și Expozițional Bacău vă invită să participați la a IV-a ediție a „VINEST- Bursa Vinului”, eveniment național și internațional dedicat vinului din România. Târgul se va desfăşura, în perioada 9-11 decembrie, la Centrul de Afaceri și Expoziții „Mircea Cancicov” Bacău, în parteneriat cu Selgros România. Sunt invitaţi producători, importatori și distribuitori de vinuri, producători și distribuitori de echipamente şi accesorii pentru industria viticolă, restaurante, hoteluri, pensiuni, alți posibili contractanți, case de vinuri și crame renumite din țară și regiune.

„Vom organiza degustări de vinuri, prezentări de rețete culinare tradiționale și europene, astfel încât arta culinară să se îmbine cu arta vinurilor alese. Este un târg cu vânzare pentru care nu percepem nicio taxă vizitatorilor, iar cei prezenți vor putea degusta  vinurile și produsele  restaurantelor şi a firmelor  de catering prezente”, precizează organizatorii. (ZCH NEWS)

Articolul precedentBMW în flăcări pe strada Burebista! Nu s-a stabilit cauza!
Articolul următorUnic Piatra Neamţ, eşec lamentabil cu CSM Târgoviște
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.