0:00

BMW în flăcări pe strada Burebista! Nu s-a stabilit cauza!, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiUn autoturism BMW, model de prin anii 2000, a luat foc, în  noaptea de 15 spre 16 noiembrie, într-o parcare de pe strada Burebista din Piatra-Neamț. Mașina aparține unui angajat E.ON și, din câte au stabilit polițiștii până acum, ar fi avut niște probleme la tabloul de siguranțe. Pompierii au fost anunțați despre incendiu la ora 0:45.

„La locul intervenției s-au deplasat 6 subofițeri cu două autospeciale de lucru cu apă și spumă din cadrul Detașamentului de Pompieri Piatra Neamț”, a declarat lt. Marcel Bucur Țepeș, purtătorul de cuvânt al ISU Neamț. „În urma incendiului au ars: părți componente ale compartimentului motor și elemente de caroserie din partea din față a autoturismului”.

Pompierii n-au stabilit cauza pe loc, imediat după ce au stins flăcările. Verificările au fost reluate astăzi, 16 noiembrie, și la finalizarea lor se va ști dacă mașina a luat foc din cauza instalației electrice sau din alte motive. (C.M.)

Articolul precedentDOCUMENTE AEP: Ghiduri utile pentru alegători
Articolul următorÎn curând, Salon Auto Regional şi Bursa Vinului
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.