0:00

Voinţa Ion Creangă se alătură Cimentului Bicaz în finala Cupei României la nivel judeţean. În returul de miercuri, 24 mai, de la Piatra Neamţ, Voinţa a depăşit, din nou, CSM Ceahlăul, tot cu scorul de 2-1 (1-0), ca şi acum o săptămână.

„Să știți că nu am avut un meci ușor. Copiii de la CSM Ceahlăul sunt obișnuiți cu terenul care este mai mare decât al nostru și i-a avantajat. Ei sunt mai tineri și fac antrenamente în fiecare zi. Băieții mei au venit de la muncă astăzi. S-a cunoscut rezistența fotbaliștilor de la Ceahlăul, dar s-a cunoscut și experiența noastră. Noi am venit cu experiență, ei cu tinerețe și până la urmă a câștigat experiența. Vom juca finala în compania echipei Cimentul Bicaz la Piatra Neamț. Pe cei de la Bicaz i-am învins și acasă și în deplasare în acest campionat. Ne dorim să câștigăm etapa județeană a Cupei României, acesta este obiectivul nostru”, a declarat Neculai Năstase, viceprimar la Ion Creangă.

CUPA ROMÂNIEI: Voința Ion Creangă se alătură Cimentului Bicaz în finală, ZCH NEWS - sursa ta de informații
VOINŢA ION CREANGĂ

„Per total s-a văzut lipsa noastră de experiență. Într-un fel, cei de la Ion Creangă au profitat de naivitățile noastre. Am avut situații de a marca, dar nu am reușit. Chiar Lupei a ratat la scorul de 1-1 o ocazie uriașă singur cu portarul. Sper ca aceste două înfrângeri din Cupa României să-i aducă pe băieți cu picioarele pe pământ. Nu se câștigă ceva fără efort, fără să te implici sută la sută în joc„, a precizat şi prof. Toader Șteț, antrenorul principal de la CSM Ceahlăul.

În cealaltă semifinală, Cimentul Bicaz a depăşit Flacăra Brusturi cu scorul de 14-1, după ce în urmă cu o săptămână învinsese, în deplasare, cu 10-0.

CUPA ROMÂNIEI: Voința Ion Creangă se alătură Cimentului Bicaz în finală, ZCH NEWS - sursa ta de informații
CIMENTUL BICAZ

Pentru noi să jucăm finala cu Voința Ion Creangă e o surpriză și nu prea. Eu aș fi preferat să întâlnim în ultimul act pe CSM Ceahlăul. Tinerii de la Ceahlăul nu au putut să întoarcă rezultatul, pentru că experiența celor de la Ion Creangă și-a spus cuvântul din plin. Cred că va fi o finală frumoasă, dar mai cu seamă echilibrată. Când ajungi să joci o finală nu contează cu cine joci. Trebuie să câștigi trofeul pentru că de asta ai ajuns acolo”, a declarat Cristinel Luca, antrenorul echipei Cimentul Bicaz. (A. MOISE)

Articolul precedentPremieră la Bebe Ardealul: Petrecere de Ziua Copilului!
Articolul următorTaxe pentru candidații la Bacalaureat din promoțiile anterioare
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.