0:00

CSM Ceahlăul Piatra Neamţ (L3) se va confrunta miercuri, 29 august, cu începere de la ora 17:30, cu formaţia de Liga a II-a, Aerostar Bacău, în faza a treia a Cupei României, ediţia 2018-2019. Partida se va disputa pe stadionul municipal „Ceahlăul” şi, cel puţin teoretic, ar putea avea prelungiri sau chiar lovituri de departajare. Intrarea este liberă.

CUPA ROMÂNIEI CSM Ceahlăul-Aerostar (29.08; 17:30) * Declaraţiile antrenorului Gabriel Rădulescu, ZCH NEWS - sursa ta de informații„Adversarii de mâine nu mai au nevoie de nici o prezentare. Este o echipă de Liga a II-a, e adevărat nou promovată, dar o echipă bună, puternică, solidă, cu jucători valoroşi. Să sperăm că ne vom reveni din punct de vedere moral, pentru că am început cu stângul campionatul. Cu mai multă atenţie, am fi avut un rezultat mai bun sâmbătă şi, desigur, şi un moral mai bun pentru meciul de Cupa României. Partida va fi disputată. Sper să avem şanse de calificare, numai că şi Aerostar e într-o situaţie similară cu noi. Nici ei nu au început prea bine campionatul, deşi au parcurs deja 4 etape. Au ceva ritm de joc, au ceva intensitate, e clar că au mai multă experienţă decât noi. Ne jucăm şansa, sperăm că vom avea şi posibilitatea de a marca. Având două meciuri săptămâna aceasta, nu vom putea face modificări importante în echipă, poate doar pe parcursul meciului. Îmi doresc foarte multe să ne calificăm, dar depinde foarte mult şi de adversar”, a declarat Gabriel Rădulescu, antrenorul principal al CSM Ceahlăul Piatra Neamţ.

CUPA ROMÂNIEI CSM Ceahlăul-Aerostar (29.08; 17:30) * Declaraţiile antrenorului Gabriel Rădulescu, ZCH NEWS - sursa ta de informații„Venim cu multă plăcere la Piatra Neamţ. Nu ştim mare lucru despre adversar, cunoaştem doar că e o formaţie tânără, de perspectivă. Dar, ştiţi cum e în Cupa României: buturuga mică răstoarnă carul mare!”, a precizat Valerian Voicu, vicepreşedintele clubului Aerostar Bacău, la momentul tragerii la sorţi pentru această fază a Cupei României.

În cele 4 etape disputate până acum, echipa din judeţul vecin a reuşit doar un 1-1, pe terenul formaţiei Metaloglobus Bucureşti. În celelalte dispute, Aerostar Bacău a pierdut de două ori acasă (0-1 cu Pandurii Târgu Jiu şi 0-2 cu Chindia Târgovişte) şi o dată în deplasare (3-4 cu Energeticianul Şirineasa). (M. CONSTANTINESCU; FOTO: Aerostar Bacău)

Articolul precedentTelegondola rămâne oprită * Se va face o revizie suplimentară
Articolul următorBăuți și fără permis de conducere, 3 romașcani au ajuns după gratii
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.