cetatea petrotubCetatea Târgu Neamţ s-a calificat în turul 4 al Cupei României, după o victorie tranşată la penalty-uri, scor: 4-2. La finalul timpului regulamentar de joc scorul a fost egal, 0-0, egalitatea menţinându-se şi după prelungiri: 1-1. Jucătorii gazdelor au marcat ambele goluri ale meciului disputat pe stadionul Cetatea: Varea (în min. 110) a marcat pentru 1-0, după care Sobariu (în min. 116) a trimis în proprie poartă, trimiţând jocul în prelungiri. Interesant este că Cetatea a avut doar 12 jucători înscrişi pe foaia de joc la acest meci, echipa târgnemţeană fiind pasibilă de a avea interdicţie la transferuri, după ce diriguitorii Cetăţii au refuzat constant să-i plătească restanţele salariale jucătorului Sorin Dutciuc.

După 1-1, au urmat loviturile de departajare, în urma cărora jucătorii Romanului au tras pe lânga poartă în trei, din patru execuţii. A marcat doar Rotariu, iar Petrilă, Damian şi Măgirescu au ratat. De partea cealaltă, Cetatea a marcat de trei ori la rând prin Miron, Varea şi Ungureanu, care au consfiinţi tscorul final: 4-2.

cetatea daniel zavate“Mă bucur că mi-am făcut antrenamentul, cu toate că am avut doar 12 jucători. Am fost mai proaspeţi, cred că de asta am câştigat. Mă aşteptam să nu primesc gol în primele 90 de minute. Mi-a ieşit, dar din cauza oboselii nu am câştigat în prelungiri. Tot timpul în meciurile cu cei de la Roman au ieşit clinciuri mari, în limitele sportivităţii, dar în afara terenului ne respectăm unii pe alţii”, a spus la finalul jocului Daniel Zavate, antrenorul Cetăţii Târgu Neamţ.

Acesta a revenit la echipă, după ce Speranţa Răuceşti a anunţat că nu se va înscrie în campionatul Ligii a III-a, din lipsă de fonduri. Speranţa Răuceşti va evolua, însă, în Liga a IV-a.

“Încă o dată s-a dovedit că meciurile din Cupa României sunt deschise oricărui rezultat. Îmi pare rău să o spun, dar jucătorii noştri au venit foarte plini de ei la acest joc. Eu i-am avertizat că avem meci greu, dar fotbaliştilor nostri le-a lipsit abnegaţia. Jucătorul roman când este sătul nu joacă. Chiar dacă Cetatea nu este cu salariile la zi, gazdele au jucat cu dăruire, iar eu îi felicit pentru asta. Noi vom avea o şedinţă de analiză şi cred că vom lua câteva măsuri”, a spus, la rândul lui, Gabriel Ţapu, antrenorul celor de la Petrotub Roman.

În turul IV, Cetatea ar putea întâlni pe teren propriu, o echipă înscrisă în Liga a 2-a. (Mihai STOIAN)

Articolul precedentImportant: Lista beneficiarilor care primesc 200 de euro pentru un calculator
Articolul următorProbleme la decontarea serviciilor medicale
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.