pietricica turism

Asociaţia Judeţeană de Fotbal (AJF) Neamţ a făcut publice meciurile primei runde în cadrul Cupei României-faza judeţeană, sezon 2019/2020. Partidele vor avea loc duminică, 17 noiembrie, cu începere de la ora 11:00.

Conform site-ului AJF Neamţ, disputele de duminică vor fi următoarele: ASF Girov-Viitorul Podoleni, AS Grumăzești-Zorile Urecheni, Voința Dochia-Energia Pângărați, Flacăra Brusturi-Stejarul Țibucani, Moldova Pildești-Cetatea Gâdinți, Unirea Trifești-Vulturul Costișa, Siretul Doljești-Stejarul Stănița şi WST Oniceni-Voința Ion Creangă.

BRADU BORCA este deţinătoarea Cupei României la nivel judeţean

“Dacă un meci se termină la egalitate în această fază a Cupei României se va trece direct la executarea de lovituri de departajare”, mai precizează AJF Neamţ.

Câștigătoarele acestor partide se vor califica în turul al II-lea, fază a întrecerii care se va desfășura pe 24 noiembrie și la care vor fi implicate și celelalte 8 echipe din campionatul Ligii a IV-a. Pe 30 noiembrie sau 1 decembrie vor fi programate meciurile din faza sferturilor de finală ale Cupei României, faza județeană. (M. CONSTANTINESCU)