0:00

Primăria şi CSM Roman organizează, în perioada 26 noiembrie-20 decembrie, „Cupa Centenarului”, turneu de fotbal adresat juniorilor. La „Cupa Centenarului” pot participa elevi din municipiu şi din comunele membre în Asociația de Dezvoltare Intercomunitară „Roman Metropolitan”. Sunt vizate următoarele categorii de vârstă: U10 (anul nașterii 2008 și mai tineri), U12 (anul nașterii 2006 și mai tineri) și U14 (anul nașterii 2004 și mai tineri).

Înscrierea în competiție se poate face în perioada 19-23 noiembrie prin e-mail ([email protected] sau [email protected]), fax (0233/734367) sau direct la sediul CSM Roman (Piața Roman Vodă, nr. 1, etaj II, camera 62). Fiecare școală va putea participa la „Cupa Centenarului” cu o singură echipă pe fiecare categorie de vârstă (U10, U12, U14). Formarea grupelor și întocmirea calendarului desfășurării jocurilor vor avea loc în data de 26 noiembrie, iar meciurile se vor disputa în perioada 26 noiembrie-20 decembrie la Sala Sporturilor Roman (bd. Roman Mușat, nr. 82).

„Cupa Centenarului” – turneu de fotbal pentru juniori la Roman, ZCH NEWS - sursa ta de informații„La finalul competiției, în cadrul festivității de premiere, vor fi premiate echipele clasate pe primele 3 locuri la fiecare categorie de vârstă și vor fi înmânate premii și pentru: cel mai bun jucător al Turneului, golgeterul Turneului, cel mai bun portar al Turneului. Premiile vor consta în: cupe, diplome, mingi de fotbal, tricouri personalizate”, a declarat Constantin Cudalb, directorul CSM Roman.

Documentele necesare înscrierii se pot descărca AICI. Detalii, informații suplimentare sau clarificări se pot obține la sediul CSM Roman – Serviciul Competiții Sportive sau la telefoanele 0233/734367; 0786/772050. (ZCH NEWS)

Articolul precedentPlanetariul mobil revine la Piatra Neamţ cu spectacolul „A, B, C, D, Eclipsele”
Articolul următorStarea drumurilor în Moldova şi cum au intervenit echipele de deszăpezire
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.