unic-mihaela-voivod-02În prima zi a a celei de-a XI-a ediţii a Cupei “Ardealul” de la Târgu Mureş, voleibalistele de la Unic nu au mai repetat succesul clar cu CSU Medicina înregistrat la turneul de la Piatra Neamţ. Hambele şi compania au capotat în minimum de seturi, la 23, la 27 şi la 17.

Nu am mai reuşit să le învingem cum am făcut-o la Piatra Neamţ. Şi asta numai din vina noastră deoarece am greşit foarte mult. Ne-au bătut nu datorită valorii lor, ci din cauza erorilor comise de noi mai ales în preluare. În plus, târg-mureşencele şi-au dorit mai mult victoria”, a declarat Mihalea Voivod, antrenoarea Unicului.

Contra ardelencelor au evoluat: Pintea – Buz, Bobi, Dancu, Hambele, Lăpuşneanu şi Ciucu – libero. Au mai jucat coordonatoarea Andreica şi o voleibalistă nouă originară din Republica Moldova.

Tot miercuri, în primul joc al zilei, campioana în exerciţiu, Volei Alba Blaj a câştigat cu 3-0 (23, 15, 13) în faţa Penicilinei Iaşi. Astăzi, de la ora 16:00, Unic a dat piept cu vicecampiona en-titre CSM Târgovişte, iar de la ora 18:00 se vor înfrunta Volei Alba Blaj şi Universitatea Cluj. (Ana MOISE)