copil in spitalUn copil de aproape 2 ani din Gârcina a fost transportat, de urgenţă, la Iaşi, sâmbătă (25 iulie) seara, după ce-a căzut în haznaua din curte. Ca în toate cazurile de accidente de acest tip, a fost destul ca mama să-l scape câteva minute din ochi, pentru a se întâmpla tragedia. Femeia, care are 42 de ani, mai are un bebeluş de 10 luni şi se ocupă singură de ambii copii pentru că soţul ei este plecat la muncă în străinătate.

Sâmbătă, în jurul orei 19, a sesizat că băieţelul de 2 ani nu mai este în curte, unde se juca. L-a căutat şi l-a găsit în hazna, de unde l-a scos cât a putut de repede şi a chemat ajutor. Echipajul de pe ambulanţă l-a găsit inert şi a început imediat manevrele de resuscitare, care au dat roade. Cu semne vitale, dar în stare foarte gravă, copilul a fost transferat la un spital din Iaşi.

Apelul la 112 a fost direcţionat şi către poliţişti.

La faţa locului s-a dus o echipă de cercetare, cu scopul de a stabili exact în ce împrejurări s-a produs accidentul”, a declarat subinspectorul Elena Bulgărea, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Neamţ.

„La finalizarea investigaţiilor, pe numele mamei s-a întocmit un dosar penal sub acuzaţia de vătămare coporală din culpă”. (C. MIRCEA)

Articolul precedentConcluzie la Apa Serv: Pierderile sunt normale și profitabile pentru angajații societății
Articolul următorSucces internațional pentru o absolventă de la CN ”Ștefan cel Mare”
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.