0:00

Când lansezi un start-up este vital să asiguri, înainte de orice altceva, un sistem de vânzare care să funcționeze și să producă venituri. Acest lucru înseamnă să știi foarte clar care sunt segmentele țintă către care te adresezi, ce nevoi au acestea și să definești un traseu eficient de lucru pentru contactarea potențialilor clienți, interacționarea cu aceștia, finalizarea vânzării și menținerea legăturii post vânzare pentru a construi o relație pe termen lung.

Tipografia online Flyeralarm a reușit să evolueze de la un start-up la o afacere de success în Europa. FLYERALARM, una dintre cele mai puternice tipografii online din Europa, a pornit dintr-un garaj și s-a dezvoltat foarte rapid datorită principiilor pe care compania se ghidează: calitate exceptională, prețuri accesibile, livrare rapidă și consiliere individuală, pliată pe necesitatea fiecărui client.  Cu o experiență în domeniu de peste 15 ani, Flyeralarm este prezentă, de doi ani și la Sibiu, oferind o paletă largă de printuri mediatice, de la flyere până la bannere de mari dimensiuni.

Cum transformi un start-up într-o afacere de succes?, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiObiectul de activitate îl constituie printul, mai precis tipărirea unor produse mediatice cu specializare pe produsele destinate clienților comerciali, de la firme mici până la corporații mari. Toate produsele comercializate sunt tipărite în Germania, folosindu-se tehnologie și mașini de print digital si offset de ultimă generație de la producători de talie mondială, precum Heidelberg, KBA, Xerox si HP.

Misiunea lor zilnica este, așadar, să eficientizeze procesele de tipar prin automatizare și standardizare, o realizare a comenzilor cât mai simplă și transparentă pentru clienți, un serviciu de consiliere și suport clienți cât mai individual și flexibil, astfel încât să le poată oferi zilnic tuturor firmelor interesate cea mai bună calitate la cel mai bun preț.

FLYERALARM vă oferă afise, autocolante, bloc notes, brosuri si cataloage, cărți de vizită, cărti poștale, coli cu antet, facturiere personalizate, flyere, mape de prezentare, pliante, dar și grafică și machetare. Gama de produse personalizate fiind permanent în dezvoltare. Cei interesați pot opta pentru consiliere individuală gratuită pentru identificarea produselor care se potrivesc cel mai bine scopului de promovare. Comanda se poate face online, iar livrarea produselor se face gratuit oriunde în țară. Timpul de livrare se stabilește în funcție de produsul și cantitatea aleasă, iar multe dintre produse sunt oferite cu livrare în 24 sau 48 de ore în țară.

Nu este ușor să fii credibil atunci când lumea nu a auzit de brand-ul pe care îl reprezinți și există jucători consacrați pe piața în care activezi. Tocmai de aceea este important ca managerul să se asigure că există o strategie pentru a construi încrederea publicului în noua companie prin: prezentarea experienței specialiștilor din cadrul firmei, obținerea de testimoniale și recomandari de la fiecare client, obținerea de certificate, diplome, afilierea la asociații profesionale cu autoritate, apariții media și campanii de brand awareness. Pas cu pas, Flyeralarm a trecut cu success prin toate etapele, iar astăzi se bucură de a fi în topul tipografiilor online din Europa.

Alături de profesionalismul echipei și de tehnologia modernă de care dispun, aceștia vă garantează calitate, seriozitate și promptitudine în execuția lucrărilor, raportat la calitatea și durabilitatea lucrărilor pe care le execută. Contactează echipa Flyeralarm, iar afacerea ta va avea garantat cele mai originale și de impact materiale de promovare.

 

Articolul precedentElevii Liceului „Brauner” au celebrat Centenarul la Muzeul de Artă
Articolul următorZiua Porților Deschise, în premieră, la Fisc
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.