0:00

Cum se plătesc taxele şi impozite de sărbători la Piatra-Neamţ, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiPlăţile de taxe şi impozite pe site-ul Primăriei Piatra-Neamţ www.primariapn.ro vor fi suspendate, începând de vineri, 22 decembrie până pe 5 ianuarie 2024.

Marţi, 26 decembrie este ultima zi în care se vor mai putea efectua plăți: prin P.O.S. la ghișeele instituției; cu autentificare pe site-ul www.ghiseul.ro şi la ghișeele subunităților poștale din Piatra-Neamț.

„Restricțiile nu se aplică plăților în numerar la ghișeele instituției și plăților prin virament bancar în conturile deschise la Trezoreria Municipiului Piatra-Neamț.

Termenele limită au fost stabilite pentru a asigura decontarea plăților până la finalul anului în curs.

Având în vedere operațiunile de închidere an fiscal 2023, respectiv deschidere an fiscal 2024, în primele zile lucrătoare ale anului 2024, respectiv 03.01.2024 și 04.01.2024, se vor putea efectua doar plăți în numerar, reprezentând amenzi contravenționale, taxe judiciare, taxe autorizare și alte taxe.

Estimăm că începând cu data de 05.01.2024 vor fi reluate toate tipurile de plăți, inclusiv plăți privind impozite și taxe locale pentru bunurile aflate în proprietate, prelucrare declarații de impunere și emitere certificate de atestare fiscală”, precizează Serviciul Comunicare al Primăriei Piatra Neamț.

A.C.

Articolul precedentFostul președinte al CJ Vaslui, sărbători de iarnă după gratii
Articolul următorComisar DGA acuzat de DNA că „fabrica” dosare penale
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.