0:00

Excursiile școlare reprezintă un punct culminant pentru elevi, întrucât le permite să petreacă mai mult timp cu prietenii și profesorii într-un mediu diferit, mai interesant și mai stimulator pentru fiecare. Pentru unii elevi, excursiile școlare pot fi experienţe inedite mai ales pentru cei care nu îşi permit să ajungă în anumite locuri şi totodată pot explora o altă cultură și pot vizita un loc complet nou.

Cum să ai parte de excursii şcolare reuşite, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiÎn calitate de profesor, luarea elevilor într-o excursie la școală poate fi la fel de răcoritoare ca și pentru ei. Timpul de petrecut la școală și șansa acestora de a se implica și de a preda copiilor într-un cadru nou și diferit reprezintă o oportunitate fantastică atât pentru ei, cât și pentru relațiile cu elevii. În timp ce, bineînțeles, acest lucru este fără îndoială extrem de benefic, planificarea unei călătorii școlare si alegerea unei firme de transport excursii vine cu o serie de provocări pe care vrem să vă ajutăm să le abordați ca atare şi să ţineţi cont de câteva dintre sfaturile noastre de top.

Gestionați așteptările

Este foarte important să gestionați așteptările elevilor pentru călătoria respectivă, astfel încât ei să știe la ce să se aștepte, cum să se comporte și cum să se pregătească. Prin asigurarea procedurilor potrivite și protejarea împotriva tuturor posibilităților, veti aveao călătorie fără probleme, care să îndeplinească obiectivele și aşteptările elevilor.

Dați un sens excursiei

Fiecare excursie şcolară planificata este o oportunitate importantă de învățare și este vital să profitați din plin de acest lucru! Utilizați excursia pentru a adăuga o altă dimensiune învățării în clasă; cel mai bun mod de a face acest lucru este să setați obiectivele și lucrurile pe care elevii ar trebui să le urmărească în timpul călătoriei – fie că îi ajuta să-şi îmbogăţească vocabularul, fie că îi ajuta în observarea anumitor lucruri sau să depăşească o teamă. Prin stabilirea obiectivelor, elevii vor ști la ce să se aștepte și cum să utilizeze experiența excursiei școlare pentru a se dezvolta personal.

Asigurați părinții de siguranţă

Este foarte important ca părinţii să fie înştiinţaţi în ceea ce priveşte siguranţa copiilor, astfel este necesar ca aceştia să deţină informaţiile necesare în ceea ce priveşte calendarul activitatilor, mijlocul de transport şi cheltuielile aferente excursiei.

Permiteți elevilor să conducă activități

O bună luare a deciziilor este esențială pentru învățarea elevilor și, având la dispoziție timp departe de sala de clasă, elevilor li se poate oferi o șansă neobișnuită de a-și asuma anumite responsabilităţi. Aşadar, elevilor trebuie să li se dea posibilitatea de a-și asuma anumite sarcini în ce priveste anumite abilitaţi de conducere, ca şi lideri şi totodată să-şi arate abilitățile în activitățile preferate și să discute subiecte despre care sunt pasionați.

De asemenea, programul care trebuie desfăşurat trebuie să fie stabilit de comun acord cu elevii, întrucât cele mai benefice activităţi sunt cele care îi ajută pe aceştia să se dezvolte din toate punctele de vedere. Trebuie să fie stabilită o listă a activităţilor, astfel încât aceasta să fie flexibila atât pentru profesor, cât şi pentru elevi.

Aduceți călătoria în sala de clasă

Amintiți-vă, călătoriile școlare reprezintă o modalitate fantastică de a energiza atât elevii, cât și profesorii și pentru a îmbunătăți experiența de învățare în clasă!

Transportul este un aspect important

Anterior am menţionat ca părinţii trebuie să fie informaţi în ceea ce priveşte siguranţa copiilor, şi mai ales atunci când vine vorba despre transport. Ei bine, se pare că pe piaţa exista o firmă foarte cunoscută atât în România, cât şi în Europa, o firmă care prestează servicii de transport. Este vorba despre Romfour Tour SRL, o companie care oferă servicii în ceea ce priveşte transportul excursiilor şcolare, servicii de înaltă calitate, asigurându-vă siguranţa şi profesionalism la preţuri avantajoase. Romfour Tour SRL, organizează la rândul său excursii pentru elevi, oferind:

  • Asistenţă pentru planificarea şi organizarea excursiilor
  • Închiriere autocare de 49 locuri + 1, sau 52 locuri + 1
  • Microbuze de 8-9 locuri

Toate cele menţionate anterior sunt în conformitate cu standardele internaţionale, astfel încât sunt dotate cu sisteme audio-video, toaleta, dormitor, aer condiţionat, căldura independenta, scaune rabatabile.

De asemenea, compania de transport Romfour Tour SRL asigura cele mai mici preţuri de pe piaţă, iar cei care preferă să încheie un contract cu această companie vor beneficia de discount-uri semnificative.

Articolul precedentUn bărbat dispărut de 3 zile a fost găsit în fântâna unui vecin
Articolul următorÎncep înscrierile la Euro200 pentru elevii care vor un calculator
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.