0:00

Un bărbat de 32 de ani, din localitatea Timișești, are mari șanse să ajungă în Germania, nu în excursie, ci din cauza infracționalității transfrontaliere. Totul după ce pe numele lui autoritățile judiciare din Germania au emis un mandat european de arestare, fiind dat în urmărire internațională. Pe 6 aprilie a fost ridicat de la domiciliu de polițiștii nemțeni.

Cum poți ajunge în Germania fără să îți dorești asta, ZCH NEWS - sursa ta de informații“Pe numele acestuia, era emis de autoritățile judiciare din Germania un mandat european de arestare, pentru săvârșirea pe teritoriul Germaniei, a unei infracțiuni de abuz asupra unor persoane aflate sub protecție. Acesta a fost reținut, în vederea extrădării, fiind încarcerat în Centrul de Reținere şi Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Suceava“, anunță Poliția Neamț.

Bărbatul va fi prezentat în fața unui judecător de la Curtea de Apel Bacău care va stabili dacă pune în executare mandatul european de arestare. În cazul în care se decide extrădarea și, dacă va fi condamnat penal, va fi returnat în țara de origine pentru executarea pedepsei într-un penitenciar autohton. (G.S.)

Articolul precedentCodruț Munteanu, fostul director al spitalului județean, revine în Neamț
Articolul următorStarea drumurilor în Neamţ
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.