pietricica turism

Probabil ți s-a întâmplat de multe ori în viață să ai mai multe piese vestimentare frumoase de care nu ai știut cum să profiți la maximum. Paltonul poate fi unul dintre acele veșminte pe care nu ai idee cum să îl asortezi ca să îl poți pune în evidență.

Un palton scurt bărbați de calitate cum sunt cele de pe site-ul https://antoniogatti.ro/paltoane-barbati te poate face să capeți instant un aspect de bărbat adevărat, eleganța paltoanelor fiind cea care îți va sublinia gusturile în materie de fashion.

La Antonio Gatti găsești haine bărbătești de calitate, lucrate cu atenție, iar transportul și returul sunt gratuite. Din seria de paltoane bărbătești ai o gamă variată din care să alegi și, ca să îți fie mai ușor să poți purta un palton scurt bărbătesc, îți ofer 3 idei de combinare a acestuia, în funcție de culoarea pe care o are. Orientează-te spre cea care ți se potrivește cel mai bine și nu ai cum să dai greș.

Paltonul negru cu pantaloni deschiși la culoare

Pentru a-ți evidenția haina, poți să te folosești de contrastele de culoare. Un palton închis la culoare cum este cel negru va fi bine pus în valoare dacă îl potrivești alături de o pereche de pantaloni albi, crem sau gri deschis. Vei vedea că întreaga ta ținuta va fi mai bine subliniată în acest mod.

Bleomarin și gri, niciodată nu dau greș

Un palton bleomarin se va potrivi la multe ocazii așa că nu ar trebui să îți lipsească din garderobă, mai ales dacă ești un bărbat rafinat. Acesta se va potrivi de minune cu niște pantaloni de stofă gri deschis. Combinația acestor două culori îți vor permite să ai un look numai bun pentru o ieșire elegantă în oraș sau chiar o întâlnire de afaceri.

Tonuri maronii, de sus până jos

Maro este o culoare foarte frumoasă care îi avantajează pe mulți bărbați. Dacă te numeri printre ei ai putea să îți asortezi paltonul scurt maroniu cu niște pantaloni tot în tonuri de maro, de preferat o nuanță mai deschisă.

Cu toate că un palton maroniu este în ton cu anotimpul toamna, el este la fel de bine purtabil și pe timp de iarnă sau primăvară, oferindu-ți un aspect plin de căldură asemenea culorilor calde autumnale.

Dacă până acum nu știai cum să incluzi paltonul scurt în ținuta ta de la o zi la alta, acum ai 3 idei salvatoare care te vor scăpa în orice situație când dorești să fii elegant într-un timp record, fără prea mari bătăi de cap.