pietricica turism
serbarile zapezii

Daca locuiesti la bloc, ca majoritatea dintre noi, nu trebuie sa te privezi de bucuria si caldura pe care ti-o poate aduce un semineu. Acum visul de a-ti instala in propriul apartament o solutie de incalzire idilica precum ai vazut in cabanele din lemn din excursiile la munte, se apropie de realitate cu ajutorul unui semineu electric. Gratie avansului oferit de tehnologia moderna si a inovatiilor in materie de produse si solutii de incalzire, acum te poti bucura de senzatia placuta a unui semineu veritabil, chiar in confortul propriului tau apartament.

Semineul electric 3D din gama celor de la Pefoc este confortabil si usor de utilizat datorita telecomenzii, timerului, afisajului reglabil si termostatului. Un semineu electric este ideal pentru a inlocui un semineu traditional pe lemne, in locurile in care acesta nu se poate amplasa cum ar fi de exemplu, un apartament la bloc.

Datorita combinatiei dintre cele 125 de culori si efectele de joc ale flacarilor generate electronic, nu mai este nevoie sa te retragi intr-un resort izolat in creierii muntilor ca sa te poti bucura de experienta relaxarii in fata unui semineu clasic, citind o carte buna sau petrecand timp de calitate alaturi de persoana iubita sau inconjurat de familie si prieteni. Termostatul digital montat pe semineu, permite verificarea si reglarea temperaturii, acesta putand genera caldura intr-o camera de pana la 37 de metri patrati.

Pentru a obtine ambianta dorita, luminozitatea poate fi setata pe mai multe niveluri. Optiunea este valabila si pentru reglarea jocului facut de flacarile generate virtual, care permite setarea pe 5 viteze diferite. Consumul energetic este de 11,2 W/h, devinind un numar de neglijat daca privim in comparatie cu beneficiile aduse de un semineu electric.

Acest model special de semineu de apartament este disponibil intr-o paleta larga de culori, potrivite gusturilor fiecarui client in parte. Culorile alb, negru, maro si gri, precum si diferitele modele sculptate pe semineul electric, toate te asteapta pentru a se asorta perfect cu stilul locuintei tale si pentru a-ti aduce un plus de confort, design si relaxare.

Pentru un control total, semineele electrice 3D sunt echipate cu timer, ce poate fi setat intr-un interval de la 30 minute pana la 9 ore. Asa cum am mai mentionat si la inceputul articolului, luminozitatea poate fi setata pe 5 nivele diferite la orice model de semineu electric 3D, oferind posibilitatea utilizatorului sa seteze lumina ideala conform preferintelor sale si de a obtine efectul vizual pe care acesta si-l doreste. Posibilitatile de setare sunt valabile si in cazul vitezei flacarilor, reglabile în 5 trepte de putere.

Combinatie perfecta intre design si functionalitate, semineul electric devine o veritabila masina a timpului cu care vei calatori in vremurile trecutului tau petrecut in casa calda din vacantele de iarna la bunici, dar si un element de decor ce va inobila spatiul destinat familiei tale, cu aura unui sanctuar de relaxare si buna dispozitie, toate acestea in intimitatea propriului apartament de la bloc.

Daca ai intrebari sau orice alt fel de nelamuriri, cei de la pefoc.ro iti stau la dispozitie prin intermediul specialistilor, care ofera consultanta gratuita, astfel incat tu sa primesti cele mai bune si avizate sfaturi care sa iti permita alegerea semineului perfect, incepand de la unul clasic pe lemne, si pana la un semineu pe peleti.