reclama autocenter

Biroul de Presă Alde Neamț a transmis la redacție un material care atrage atenția asupra sondajului IMAS care se referă, în principal, la alegerile prezidențiale. Potrivit acestui sondaj, Călin Popescu Tăriceanu ocupă poziția a doua, cu 14% din intenția de vot, pe când Viorica Dăncilă ocupă poziția a 6-a cu 6%. Sugestia este clară, Tăriceanu ar fi mai bun candidat unic al coaliției decât Dăncilă.

Lider în opțiunile exprimate este președintele actual Klaus Iohannis cu 41,7%. Locul trei în acest sondaj este ocupat de Victor Ponta, liderul Pro România fiind cotat la 12,9%. Liderii Alianței USR-PLUS, Dacian Cioloș și Dan Barna, cu 10,4, respectiv, 9,4 din intenția de vot.

Sursă foto: www.europafm.ro

Mai multe amănunte privind sondajul IMAS puteți citi aici.

Sondajul vine într-un context în care deja s-a anunțat o colaborare între Pro România și ALDE la început pe grupuri parlamentare și, probabil, pentru alegerile prezidențiale. Chiar dacă pozițiile lui Tăriceanu și Ponta par când foarte apropiate, când mai îndepărate, înțelegerea face parte dintr-o strategie care pune presiune, în primul rând pe Viorica Dăncilă și apoi pe PSD.

Articolul precedentCum iti poti instala un semineu in propriul apartament, la bloc?
Articolul următorFemeie cu arsuri la mâini, a refuzat să fie dusă la spital
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.