0:00

Aflăm că pe cel mai deveceu dintre consilierii de la cejeu l-o prins iarna pe dos, că îndată ce-o ieșit cu mașina în urbe, un nene s-o lipit moment de aripa agregatului, făcând-o numa bună de dat la fier vechi. Asta numai la prima vedere, pentru că sigur la service or să mai găsească și altele de schimbat. Sigur evenimentul este destul de neplăcut și i se poate întâmpla oricui, așadar noi ne bucurăm că o scăpat teafăr și poate să ducă mai departe stindardul partidului, că nu e domnia sa omul care să-și schimbe năravul, pardon, doctrina, dintr-un amărât de incident cu tablă îndoită.

 Un nene conselier de la liberali s-o trezit brusc, după ce s-o petrecut sădința cejeului de la noi, că reuniunea nu o fost legal convocată, prin urmare s-o făcut degeaba. Numa ce o scos porumbelu cu asta și s-o trezit cu un buluc de reacții de la oarece colegi, care or ținut morțiș să-i aducă aminte cum convoca mnealui șădinți extraordinare o dată la două zile și nimeni nu l-o căutat la organe, pardon iarăși, convocare, dacă șădința e musai să fie făcută au ba. Că treaba asta cu verificatu e cam o frecție cu aloe la o proteză de lemn de nuc, e altă poveste și nu vedem rostu s-o adâncim.

 Schimbările recente din soțietatea asta fără prnțipuri în care trăim o făcut de așa maneră, că un nene conselier de la cejeu s-o trezit cu a treia cizmă de la sărvici, adică o rămas șomer. Acuma asta o fost un motiv sufițient de bățos ca respectivu să se înfățișeze cu dorința aprigă să i se deie postul de vice la cejeu, că vorba aia, famelia mare, renumerație dupe buget… mică … și toate celelante. Așteptăm să videm, dacă o să fie motivul suficient de puternic pentru ocuparea postului de vice, pentru că mai știm vreo doi candidați istorici, adică cu vechime, care sigur dau cu carnetu de partid în jar dacă nu s-aleg nici de data asta. Videm.

Articolul precedentTârgu-Neamț: Codul galben a scos edilii din birouri
Articolul următorConstantin Iacoban – noul președinte al județului