0:00

Culturale de week-end la Bicaz şi Târgu Neamţ, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiPrimăriile din oraşele Bicaz şi Târgu Neamţ au preocupări culturale la acest final de săptămână.

În oraşul de lângă baraj, sâmbătă, 29 octombrie (între orele 14:00-18:00) şi duminică, 30 octombrie (între orele 10:00-18:00), la Casa de Cultură, este programată expoziţia „OCHII REGINEI”, co-organizatoare fiind filialele din judeţele Teleorman şi Neamţ ale Alianţei Naţionale pentru Restaurarea Monarhiei (ANRM).

Vernisajul expoziţiei va avea loc sâmbătă, ora 13:00, la Casa de Cultură din Bicaz. Sunt expuse lucrări ale pictorului C. Frînculescu.

Culturale de week-end la Bicaz şi Târgu Neamţ, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiÎn oraşul de sub Cetate, la Casa Culturii „Ion Creangă”, are loc, duminică, 30 octombrie, de la ora 18:00, un concert extraordinar de muzică folk și poezie. Unul dintre reperele acțiunii îl reprezintă momentul dedicat aniversării a 75 de ani de Radio Iași.

Spectacolul îi are ca invitați de onoare pe documentaristul Dumitru Grumăzescu de la Galeriile Anticariat Iași, pe interpreții de muzică folk Radu Ștefan, Dima Daniel Paul și Margareta Mihăilescu, dar și pe poetul Gheorghe Simon.

În program este inclus și un moment artistic special – interpretarea la vioară a „Baladei” lui Ciprian Porumbescu de către virtuosul interpret Dănuț Punei și formatia sa. De asemenea, vor fi vernistate două expoziții : Marilena Câmpeanu – pictură și Mircea Mihăilescu – sculptură. Evenimentul va fi prezentat de Petronela Cotea Mihai, de la Radio Iaşi. (M. CONSTANTINESCU; FOTO: Facebook)

Articolul precedentCUPA ROMÂNIEI: Cu o nocturnă nu se face calificarea – Foresta eliminată de Steaua!
Articolul următorFOTO: Accident cu opt victime între Podoleni și Costișa; o femeie a murit pe loc
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.

1 COMENTARIU

  1. DOAMNA MARGARETA,FELICITARI PENTRU MODUL CUM ATI CONDUS CASA DE CULTURA CU ELEGANTA DISCRETE SI CAPACITATE DE CONDUCERE,AM CITITI CA VA RETRAGETI E O PIERDERE PENTRU LOCAS DAR DECIZIA E A DVS .MULTA SANATATE SI SA VA BUCURATI MULTI ANI DE RODUL MUNCII DE PANA ACUM ALATURI DE COPII SI NEPOTI…………STATI LA O CANA CU VIN SI ATAT…………

Comentariile sunt închise.