0:00

Cultură de cannabis într-o casă din Piatra-Neamţ, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiUn bărbat din Piatra Neamț este acuzat că și-ar fi făcut o cultură de cannabis în propria casă și ar fi vândut apoi drogurile. Descoperirea a fost făcută după două percheziții domiciliare efectuate ieri, 19 aprilie, de către Polițiștii pentru combaterea criminalității organizate din Neamț, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – B.T. Neamț.

Acţiunea a avut loc în cadrul activităţilor pe linia combaterii traficului și consumului ilicit de droguri de risc și mare risc.

„Din cercetări a reieșit că un bărbat, în vârstă de 45 de ani, din Piatra Neamț, ar fi înființat o cultură de cannabis „indoor”, la locuința sa din Piatra Neamț și ar fi comercializat droguri de risc, în județul Neamț, către diverși consumatori.

Cultură de cannabis într-o casă din Piatra-Neamţ, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiAstfel, în urma a 2 percheziții domiciliare, polițiștii au descoperit și ridicat, în vederea indisponibilizării, 11 plante de cannabis, în cantitate totală de aproximativ 2 kilograme, aproximativ 150 de grame de muguri de cannabis, un recipient din sticlă, care conține aproximativ 20 de grame de cannabis, 3 recipiente, care conțin urme de fragmente vegetale cu aspect de cannabis, aproximativ 250 de mililitri de ulei de cannabis, 30 de semințe de cannabis, 30 de kilograme de îngrășământ și 15 litri de substanțe lichide pentru accelerarea procesului de creștere a plantelor.

Cultură de cannabis într-o casă din Piatra-Neamţ, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiDe asemenea, au fost ridicate, în vederea indisponibilizării, 2 ventilatoare, un cort, 2 lămpi cu ultraviolete și un telefon  mobil.

Persoana în cauză au fost condusă la sediul D.I.I.C.O.T. – B.T. Neamț, pentru audieri“, precizează subinspector Ramona Ciofu, purtătorul de cuvânt al IPJ Neamţ.

Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore, pentru trafic de droguri de risc în formă continuată și deținere, fără drept, de droguri de risc.

Angela Croitoru

Articolul precedentEscrocherie online pe un site de vânzări
Articolul următorL4 Speranţa Răuceşti a fost aspru sancţionată după meciul cu Voinţa Ion Creangă; Energia Pângăraţi a fost exclusă din campionat
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.