grigoras

Pe principiul ”dacă vrei să omori sau să ascunzi o problemă, înființează o comisie sau un comitet”, Consiliul Local Piatra Neamț a aprobat, în ședința de joi, 27 iunie, înfințarea Consiliului Comunitar Consultativ. Acesta va funcționa pe lângă Direcția de Asistență Socială din cadrul Primăriei Piatra Neamț și are ca scop acordarea de sprijin copiilor aflați în dificultate, care provin din familii dezorganizate sau cu probleme de sănătate. Adică, taman cam ce trebuie să facă Direcția, care acum are un nou ajutor format din 15 membrii. Ei vor reprezenta Inspectoratul Școlar, DSP Neamț, Direcțiile de asistență socială și pentru protecția copilului, Biserica. Ca șef, a fost uns viceprimarul municipiului Piatra Neamț, Adrian Grigoraș.
”Acest consiliu este înființat pentru a contribui la identificarea nevoilor și a resurselor comunității locale și de a promova implicarea acestora în vederea găsirii soluțiilor pentru problemele sociale. Scopul este să sprijinim activitatea direcției de asistență socială prin creșterea calității vieții în familiile de unde provin copiii cu familii dezorganizate sau nevoiașe. Consiliul se va întâlni cu regularitate sau atunci când este solicitat de direcția de asistență socială și are rolul de a găsi soluții prompte atunci când apar probleme”, a declarat Adrian Grigoraș.
Generoasa declarație a domnului viceprimar arată că, de fapt, Comitetul pe care-l conduce este o Direcția veche, cu o pălărie nouă suprapusă peste cea veche.
(I.C.)

Articolul precedentBilanț de sesiune
Articolul următorViitorul sună bine