balotiUn accident rutier stupid, petrecut în seara de 27 iunie, a dus la prinderea unui bărbat care conducea fără permis şi nu orice fel de autovehicul, ci ditamai tractorul, care tracta o balotieră. La ora 18,10, la ieşirea dintr-o curbă la stânga de pe DN 15 D, în Poienari, legătura folosită la fixarea baloţilor s-a desfăcut şi un balot a căzut peste un pieton care mergea pe marginea drumului.

„După producerea accidentului, conducătorul auto a părăsit locul faptei, fiind ulterior depistat de polițiști”, a declarat subcomisarul Constantin Irina, din cadrul Biroului de presă al Poliţiei Neamţ.

„În urma verificărilor s-a stabilit că acesta nu deține permis de conducere. Conducătorul auto este cercetat pentru săvârșirea infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, părăsirea locului accidentului rutier și conducerea unui vehicul fără a deţine permis de conducere”.

Tot în ziua de 27 iunie au mai avut loc două accidente. Un bărbat, de aproape 60 de ani, din Roman, a fost lovit de un autoturism, în timp ce traversa bd. Republicii pe o trecere pentru pietoni şi a suferit o fractură de coapsă, iar la Girov s-au ciocnit două autoturisme. Poliţiştii au stabilit că un bărbat, de 59 de ani, din Piatra Neamţ, care conducea un autoturism de la Dochia spre Girov, a virat brusc la stânga pentru a intra pe un drum agricol şi a intrat direct într-o altă maşină, care tocmai îl depăşea. Urmare a producerii accidentului, conducătorul auto de 59 ani a fost rănit grav, iar un pasager din cel de-al doilea autoturism implicat în accident a fost rănit ușor. (C.M.)

Articolul precedentDoi inspectori de prevenire au salvat un şofer dintr-o maşină răsturnată
Articolul următorEURO 2016: „Noroc” italienesc – după Spania, vine Germania!
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.