0:00

Cu revolverul la vedere într-un club din Târgu Neamț, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiActualizare știre:

Potrivit conducerii firmei de pază, angajaţii acesteia au fost cei care l-au depistat, l-au imobilizat şi l-au predate poliţiştilor pe tânărul înarmat.

Știre inițială.

Un tânăr de 26 de ani, din Petricani a intrat azi noapte, 26 spre 27 iunie, în jurul orei 2,00, în clubul Industry din Târgu Neamţ purtând la brâu, la vedere, un revolver. „Haiducul” modern, venit recent din Germania, era într-o stare avansată de ebrietate, potrivit informaţiilor furnizate de subinspector Ramona Ciofu, purtătorul de cuvânt al IPJ Neamţ.

Agentul de pază al clubului a considerat că este mai precaut să cheme poliţia, decât să încerce să-l oprească el, dată fiind starea în care se afla posesorul armei.

Cu revolverul la vedere într-un club din Târgu Neamț, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiPoliţiştii ajunşi la faţa locului au mai găsit un alt pistol şi 159 de cartuşe în autoturismul tânărului. Acesta a declarat, la audieri, că şi-a cumpărat cele două pistoale pentru a se putea apăra cu ele, însă, din nefericire pentru el nu deţine permis portarmă, aşa încât „aventura” lui se poate lăsa cu ani de închisoare.

Tânărul a introdus în ţară cele două arme acum 3 luni, motiv pentru care poate primi între 2 şi 7 ani de închisoare pentru contrabandă. Pentru nerespectarea armelor şi muniţiilor adică deţinerea fără permis poate fi pedepsit cu închisoare de la 1 la 5 ani. Depinde cum va suna rechizitoriul procurorului şi ce vor decide judecătorii.

Angela Croitoru

Articolul precedentBacalureat 2022. Rezultate în regiunea Nord-Est
Articolul următorCei trei liceeni de 10 la bac din Neamț
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.