Cu permis fals, de Marea Britanie, în trafic, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiDoi bărbaţi, ambii prezentând poliţiştilor permise de conducere eliberate în Marea Britanie, s-au ales cu dosare penale, în ziua de 20 aprilie. Unul dintre ei este ieşean şi are 34 de ani, iar poliţiştii rutieri l-au oprit pe DN15, în localitatea Alexandru Cel Bun.

Acesta a prezentat un permis de conducere emis de către autorităţile din Marea Britanie, iar din verificările efectuate s-a stabilit că avea suspendat dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice”, a precizat agentul şef adjunct Robert Costân, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Neamţ. “În cauză, poliţiştii au demarat o anchetă sub aspectul comiterii infracţiunii de conducere a unui autovehicul pe drumurile publice de către o persoană care are dreptul de a conduce suspendat”.

Al doilea bărbat, în vârstă de 37 de ani, din Oniceni, a fost tras pe dreapta în timp ce conducea un autoturism pe DJ 159, în localitatea de domiciliu. Permisul pe care l-a prezentat poliţiştilor era emis, teoretic, în Marea Britanie, dar nu avea elementele de securitate. Iar când au consultat baza de date, agenţii au constatat că bărbatul respectiv nu figura cu permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Prin urmare i s-a întocmit dosar penal pentru conducerea unui vehicul fără permis de conducere şi uz de fals.

C.M.

Articolul precedentHCL în dezbatere: Se actualizează Planul de ordine publică la Piatra Neamţ
Articolul următorL4 Bradu Borca-favorita nr. 1 la titlu * Victoria Horia s-a calificat pentru play-off
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.

1 COMENTARIU

  1. Cum dracu sa scriieti si sa spuneti ‘ un permis teoretic’ ???????? 🤣🤣🤣🤣🤣 Exista permis provizoriu in Marea Britanie, (provizional driving licence) (L) care se elibereaza doar pe baza a unui acte de identitate si formular, pentru a putea incepe practica cu un instructor sau un insotitor care are permis cu vechime de peste 3ani. Probabil despre acest permis vorbiti… si da este inregistrat in baza de date, nu este nici un fals (…)!!! Doar ca nu ai dreptul sa conduci in alte tara sau pe autobenzi. Doar sa faci practica prin oras… nu este un Permis cu categorii. Este un act care iti da voie sa faci practica, sa te pregatesti pt examen.

Comments are closed.