reclama autocenter

După câteva luni de în care ne-am cuibărit în casă la cald, iar temperaturile au fost de cele mai multe ori sub 0 grade, a venit momentul să ne aerisim locuința și să ne pregătim pentru curățenia de primăvară și de ce nu, de redecorat. Cu Decodepot poți face lucrurile mult mai ușor.

Primăvara – anotimpul renașterii și  bucuriei

După cum știm, primăvară este unul dintre cele 4 anotimpuri, marcând trecerea de la iarnă spre vară. Odată cu acest anotimp, simțim nevoia de un nou început, simțim că inspirația ne învăluie și vrem să schimbăm ceva.

Locuința noastră este locul în care ne simțim cel mai bine, în care ne găsim inspirația și liniștea. Colectia de decoratiuni pentru primavara si Paste de la Decodepot adaugă un plus de viață și renaștere casei noastre. Este ocazia perfectă pentru a te juca cu imaginația și pentru a colora locul în care petrecem majoritatea timpului.

Fie că locuim la casă, cu o grădina imensă, cu un spațiu în care ne putem juca cu imaginația și decorurile sau la apartament unde putem alege decorațiuni ce pot da un vibe de eleganță sau diversitate, la Decodepot găsim tot ceea ce ne place.

“Menirea” decorațiunilor

Decorațiunile sunt acele elemente care nu ar trebui să lipsească din locuința nimănui. Fără ele, casa ar arăta tristă, lipsită de viață, anostă și fără personalitate.

Datorită tehnologiei din prezent, ușurința cu care ne putem decora casa devine o plăcere. Putem apela la un designer specializat sau chiar noi putem deveni unul. Gama de produse de pe piață este foarte variată și avem de unde alege.

Un ghiveci, o vază cu flori, o oglindă sau un tablou pot schimba total viziunea unei locuințe. Deși par neînsemnate la început, dacă alegi locul potrivit în care să le așezi, acel loc va prinde viață, energie și culoare.

Așa cum de sărbătorile de Crăciun, împodobim casa cu ghirlande, globuri, beteală și nelipsitul brad, nu există o regulă în care să nu ne dea voie să decoram casa și în timpul anului. Așa cum aceste decorațiuni de Crăciun ne aduc bucurie și liniște în suflet, putem opta ca această stare să nu ne lipsească nici în timpul anului.

Iată câteva idei pentru casa și grădina ta

Imediat se apropie sărbătorile Pascale, așa că putem să alegem niște decorațiuni care să definească perfect această sărbătoare. Decorațiunile cu iepurași, ouă de Paște, ghivece decorate cu figurine de ouă sau de iepurași, toate aceste ornamente vin cu un plus de eleganță, imaginație, veselie și bun gust.

Poți alege culori în ton cu anotimpul primăvara, în tonuri calde, galben, verde, gri sau auriu. Dacă locuiești într-un apartament, poți alege decorațiuni potrivite stilului tău.

Platourile, oglinzile, ghivecele, suporturile sau figurinele speciale de la Decodepot sunt în ton cu magia acestei sărbători.

Indiferent de alegerile făcute, redecorarea casei pentru sezonul de primăvară și sărbătoarea de Paște va aduce magie pentru tine și familia ta.

Lasă-te pe mâna celor de la Decodepot și vei vedea cum imaginația prinde contur. Este momentul perfect pentru a-ți impresiona familia și prietenii din jurul tău.

Contact:

comenzi@decodepot.ro

0771 079 952

Articolul precedentPrefectul de Neamț: Nu există vreun ordin care să interzică oferirea mărțișoarelor în școli
Articolul următorSe încheie procesul crimei de la spital, verdictul instanţei – pe 9 martie
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.