viteza mareUn bărbat din Constanţa a fost surprins, de două ori de poliţiştii băcăuani depăşind viteza legală. Acesta nu s-a “jucat” cu depăşiri “discrete” de viteză, ci a fost surprins de aparatul radar cu 172 km/h şi, respectiv, 187 km/h. A doua oară, a fost şi sancţionat cu peste 3.500 de lei.

“La data de 13 august a.c., polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Bacău au depistat un bărbat, de 32 de ani, din județul Constanța, care conducea un autoturism, pe Drumul Național 2 — E 85, în afara localității Dumbravă, cu viteza de 172 de km/ h. La scurt timp, același bărbat a fost depistat de un echipaj de poliție, în timp ce conducea autoturismul cu viteza de 187 de km/ h, pe strada Calea Romanului din municipiul Bacău, segment de drum unde viteza maximă admisă este de 50 de km/h. Conducătorului auto i s-au aplicat sancțiuni contravenționale cu amenzi în valoare totală de 3.675 de lei, iar complementar s-a luat măsura reținerii permisului de conducere în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce autovehicule, pentru 90 de zile”, se precizează în comunicatul Poliţiei Bacău.

Desigur, şi obişnuitele sfaturi: “CONDUCEȚI PRUDENT! Poliția Română este la datorie pentru prevenirea evenimentelor rutiere și salvarea de vieți! Depășirea limitelor legale de viteză și viteza neadaptată la condițiile de trafic reprezintă unele din principalele cauze ale accidentelor rutiere grave produse pe drumurile publice!” (ZCH NEWS)

Articolul precedentSfaturi de la poliţişti pentru cei mici
Articolul următorActualizare. Trei profesori dați afară din învățământ după frauda de la bacalaureat din Neamț
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.