CSMS Iaşi a demarat o verificare internă, după ce numele antrenorului Nicolo Napoli a apărut într-o listă a Oficiului Naţional pentru Jocuri de Noroc, a declarat preşedintele executiv al clubului, Florin Prunea, potrivit gandul.info.

“Nu am tolerat şi nu vom tolera implicarea vreunei persoane din cadrul clubului în activităţi legate de pariurile sportive. Am demarat o procedură internă pentru a lămuri situaţia domnului Nicolo Napoli. În urma discuţiilor purtate personal cu domnul Napoli, acesta a dezminţit categoric implicarea sa în activităţi legate de pariurile sportive. În plus, clubul a făcut o solicitare ONJN pentru a ne pune la dispoziţie orice documente sau informaţii pe care această instituţie le deţine referitoare la participarea domnului Napoli la activităţi legate de pariuri sportive”, a declarat Florin Prunea.

Oficialul formaţiei ieşene a mai precizat că are încredere totală în antrenorul Nicolo Napoli: “În acelaşi timp, conducerea CSMS Iaşi îşi exprimă pe această cale toată încrederea şi sprijinul pentru domnul Nicolo Napoli în munca desfăşurată în cadrul clubului spre atingerea obiectvului de performanţă al echipei”. (ZCH NEWS)

Articolul precedentPrimarul de Botoşani cere procurorilor să-i verifice subordonaţii!
Articolul următorÎn urmă cu câteva minute: HCM Roman – Dunărea Brăila 21 – 18 (13 – 8)
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.

1 COMENTARIU

Comments are closed.