Antrenorul Gheorghe Covaciu s-a despărțit, în condiții amiabile, după cum susține Lucian Micu, primarul Romanului, de echipa feminină de handbal CSM Roman. Covaciu a pregătit gruparea nemțeană de la începutul lunii noiembrie 2016 și până la mijlocul acestei săptămânii.

„Am ajuns la concluzia că o despărțire de domnul Covaciu este cea mai bună în acest moment. Precizez că s-a făcut amiabil și îi mulțumim pentru activitatea depusă în cadrul clubului nostru. Nu avem nimic să-i reproșăm”.

CSM Roman a rămas cu secundul! Gheorghe Covaciu a plecat!, ZCH NEWS - sursa ta de informații
Gheorghe COVACIU

În ultimele etape din acest sezon, romașcancele vor fi pregătite de antrenorul secund Viorel Lazăr. „Mai avem 3 etape din campionat și meciurile din Cupa României. Obiectivul nostru nu este compromis. Activitatea merge mai departe, sunt jucătoare profesioniste, iar antrenorul secund va conduce echipa până la sfârșitul acestei stagiuni. Viorel Lazăr este un tehnician care are suficientă experiență în Liga Națională„,  a mai spus Lucian Micu.

CSM Roman a rămas cu secundul! Gheorghe Covaciu a plecat!, ZCH NEWS - sursa ta de informații
Ana Maria IUGANU şi Viorel LAZĂR

Înaintea lui Covaciu, antrenorul formației de la malul Moldovei a fost macedoneanul Andon Boskovski. CSM Roman ocupă locul al cincilea în ierarhia Ligii Naționale cu 8 victorii, 4 remize și 7 înfrângeri având 28 de puncte. Stoleru și compania vor susține următorul meci pe 10 aprilie la HCM Râmnicu Vâlcea. (Ana MOISE)

Articolul precedentACTUALIZARE Somnoroşii convocaţi la „disciplină”!
Articolul următorÎncă un primar din Neamț își pierde mandatul
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.