0:00

ACTUALIZARE Somnoroşii convocaţi la „disciplină”!, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiACTUALIZARE: Conducerea Salubritas anunţă că a luat măsuri în privinţa celor doi salariaţi surprinşi în imagini că… îşi execută siesta.

Directorul Tatiana Ciucanu a declarat că aceştia „sunt salariaţii societăţii. Se aflau în timpul pauzei de masă, undeva pe Aleea Tineretului. Cei doi au fost deja notificaţi şi convocaţi pentru luni, la comisia de disciplină. Conform codului muncii se vor lua măsuri disciplinare, de la amendă până la diminuarea salariului pe una, două sau trei luni, în funcţie de gravitatea abaterii„.

„Somnoroşii” se ocupă cu vidanjarea toaletelor publice de pe raza municipiului Piatra Neamţ şi de la agenţii economici, care au contracte cu societatea. Pe lângă această activitate, ei mai au de golit şi coşurile de gunoi de pe strada Petru Movilă, Aleea Tineretului, zona Curţii de Conturi şi cea de la Colibele Haiducilor.

În concluzie, tot o vorbă înţeleaptă a românului: „orice boier, oricât de mic, după masă doarme-un pic!” (G.B.)

********

ACTUALIZARE Somnoroşii convocaţi la „disciplină”!, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiŞTIRE INIŢIALĂ: Vorba Poetului: „Somnoroase păsărele/Pe la cuiburi se adună,/Se ascund în rămurele/Noapte bună!”

Vorba înţeleaptă a românului: „Cel mai bun este dormitul în papucii (aici credem că e vorba de o dubiţă) statului”.

Vorba oamenilor de ştiinţă: „Somnul este o stare fiziologică de repaus total, în care tot organismul se reface, pentru a-şi putea relua activitatea în fiecare zi, fiind absolut esenţial oricărei fiinţe umane”.

Vorba medicilor, înainte de a acuza oamenii, care vor doar să nu îşi asume un risc inutil: „Somnul este mai important decât mâncarea. În lipsa alimentaţiei, decesul cauzat de foame survine în două săptămâni, în timp ce 10 zile fără somn sunt suficiente pentru a ne omorî”.

Vorba presei: „Societățile municipiului Piatra Neamț au fost înființate, toate, cu scopul declarat de a presta servicii publice cât mai eficiente și mai ieftine pentru populație. Cât a fost atins scopul declarat simțim toți, când vin facturile lunare la apă, salubritate, etc. Scopurile nedeclarate, care par să fi fost urmărite cu mult mai multă perseverență, au fost tocarea banilor publici și plasarea activului de partid sau a rudelor și prietenilor în locuri de muncă călduțe și bine plătite”, cu detalii AICI.

Vorbele conducerii Salubritasssssssssss şi conducerii Primăriei le aşteptăm. (ZCH NEWS)

Articolul precedent„Fata de pe canapea” şi „Un stejar”, în week-end, la TT
Articolul următorCSM Roman a rămas cu secundul! Gheorghe Covaciu a plecat!
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.