Profesorul Viorel Lazăr a debutat cu dreptul pe banca tehnică a formației CSM Roman. Elevele sale au învins luni, 10 aprilie, la HCM Râmnicu Vâlcea, cu 37-26 (20-12) și au obținut al 9-lea succes în actuala stagiune.

„Fetele s-au pregătit bine, au luptat, au ascultat și au fost dornice să arate că lumea vorbește aiurea despre ele. Jocul a fost controlat cap-coadă de către noi, chiar am avut o evoluție foarte bună în condițiile în care am plecat cu inima strânsă, deoarece am deplasat un singur portar, Victoria Timoshenkova. Georgiana Stoleru-Martin este accidentată și nu a mai mers la Vâlcea.  Le-am spus să joace de plăcere și s-au descătușat„, a spus profesorul Viorel Lazăr.

Au marcat: Glibko (11 goluri – FOTO), Iuganu (7), Marin-Popescu(6 ), Toskovic (5), Tomescu (2), Chitacu (2), Agrigoroaie (1), Vădineanu (1). Cu 31 de puncte, romașcancele se află pe locul al cincilea în clasament, având cu 3 puncte mai mult decât HCM Râmnicu Vâlcea, ocupanta locului al 6-lea.

„Matematic locul 5 încă nu-l avem asigurat. Spre deosebire de HCM Râmnicu Vâlcea avem un program mai accesibil în ultimele două etape și am putea totuși să încheiem sezonul în obiectiv, adică să ne clasăm între primele 5 echipe ale țării„, a mai declarat Viorel Lazăr.

În ultimele două etape ale sezonului, CSM Roman va juca, pe teren propriu, cu Măgura Cisnădie (23 aprilie) și în deplasare la CSM Bistrița (30 aprilie). (Ana MOISE; FOTO: Facebook)

Articolul precedent5 nemţeni la Olimpiada Naţională de Tehnologia Informaţiei
Articolul următorDSVSA Neamţ: De unde se poate lua carne de miel în siguranţă!
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.