Aflată într-o pauză „forțată”, din cauza întreruperii campionatului, pentru ca naționala României să susțină două meciuri de pregătire cu Spania, echipa feminină de handbal CSM Roman are programată astăzi (15 martie) o partidă de verificare cu juniorii de la LPS Roman, iar sâmbătă, 19 martie, joacă un meci amical chiar cu formația Danubius Galați în fața căreia a pierdut neaşteptat, la un gol, în returul sezonului.

CSM Roman, pauză forţată!, ZCH NEWS - sursa ta de informații„Sâmbătă ne-am propus să jucăm cu Danubius Galați. Așteptăm un răspuns de acolo. Încă nu-i clar. E o pauză lungă, nu știu dacă ne avantajează. Aproape 3 săptămâni «stăm». Ne pregătim cu un lot restrâns pentru că avem 5 fete convocate la echipele naționale: Iuganu și Tomescu au fost chemate sub steagul tricolor, Glibko și Timoshenkova au răspuns chemării la reprezentativa Ucrainei, iar Toskovic la cea a Muntenegrului„, a spus Gheorghe Covaciu, antrenorul romașcancelor.

Până la finalul actualei stagiuni, CSM Roman mai are de disputat 5 jocuri oficiale: acasă cu SCM Craiova (23 martie), la U Cluj (26 martie), la HCM Râmnicu Vâlcea (9 aprilie), acasă cu Măgura Cisnădie (23 aprilie) și la CSM Bistrița (30 aprilie). Momentan, Stoleru și compania ocupă locul al 6-lea cu 25 de puncte.

„Încă mai sunt șanse să prindem locul al 5-lea. Vrem să ne atingem obiectivul. Cel mai corect ar fi să obținem 15 puncte, dar știți cum e, am pierdut unde nu trebuia, unde toate echipele câștigă și va fi foarte greu. Totul se va ști la finalul campionatului”, a mai afirmat Covaciu, care a mai adăugat că nu ar fi preferat un campionat cu play-off și play-out.

„Singura dereglare a fost cea cu retragerea celor două echipe și iată avem etape libere. Oricum, imediat ce se termină campionatul începe Cupa României. Acolo-i foarte importantă tragerea la sorți. Ne dorim să ajungem să ajungem iarăși în finală”. (Ana MOISE; FOTO: Facebook)

Articolul precedentFOTO Nicu Enea – expoziție cu ștaif la Muzeul de Artă
Articolul următorJudeţele Regiunii Nord-Est, campioane la înscrieri în proiectul „Let’s Be ECO!”
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.