csm-roman-iuganu
IUGANU
csm-roman-toskovic
TOSKOVIC

În această perioadă de întrerupere a campionatului, echipa de handbal CSM Roman are două jucătoare convocate la naționalele României și Muntenegrului. Este vorba despre Ana Maria Iuganu, respectiv Jasna Toskovic. Niciuna dintre ele nu se află la prima chemare la reprezentativa de senioare.

„În momentul de față, Ancuța Iuganu reprezintă o opțiune importantă pentru naționala României. Este una dintre cele mai bune extreme stânga din țară. Fosta elevă a profesoarei Eugenia Tăbuci de la LPS Roman are mari șanse de a rămâne în lotul de bază. Sigur că a contat în convocarea ei și accidentarea Valentinei Ardean-Elisei, căpitanul echipei naționale, dar și a Cameliei Hotea, drept pentru care reprezintă o variantă importantă pe acest post la reprezentativa de senioare. În privința Jasnei Toskovic, a făcut parte din naționala Muntenegrului care a cucerit medalia de argint la JO din 2012. În ultima perioadă ea ieșise din vizorul antrenorului Dragan Adzic însă acum a fost rechemată la lot„, a declarat Lucian Micu, viceprimarul Romanului.

Naționala de senioare a României s-a reunit la începutul lunii octombrie pentru prima dată după participarea la JO de la Rio de Janeiro, iar stagiul de pregătire include şi un turneu amical în Olanda. (Ana MOISE)

Articolul precedentCel mai aglomerat sezon pe Ceahlău: 45.000 de turiști
Articolul următorPlanetariu mobil la Muzeul de Istorie Piatra Neamţ
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.