CSM Roman debutează în Liga Națională, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiÎnvinse în Supercupa României, handbalistele de la CSM Roman debutează, sâmbătă, 10 septembrie, în noua stagiune a Ligii Naționale, în deplasare cu CSM Unirea Slobozia. Partida începe la ora 16:00 și va fi transmisă în direct de TVR1.

„Iată că urmează jocurile pe puncte, jocurile care contează. Ne așteaptă un meci foarte greu însă dorim să ne întoarcem cu toate cele trei puncte puse în joc. Formația gazdă are un antrenor valoros, e vorba de Dumitru Muși, fost tehnician al grupării romașcane în anii trecuți, așa că nu va fi deloc un meci ușor pentru noi. Ne-am mai întărit și cu portărița Georgiana Martin, sora căpitanului nostru, Carmen Stoleru, jucătoare care ultima dată a evoluat tocmai la CSM Unirea Slobozia. Contează foarte mult ca fetele să se mobilizeze și să-și facă datoria, pentru că ulterior rezultatele vor apărea de la sine”, a declarat Lucian Micu, viceprimarul Romanului.

Cele două echipe s-au întâlnit ultima oară la turneul de pregătire de la Brașov, unde CSM Roman s-a impus cu 20-18. Două foste jucătoare ale grupării romașcane, Paula Pavăl și Ana Maria Horobeț apără acum culorile clubului ialomițean. Obiectivul clubului de la malul Moldovei pentru noua stagiune este o clasare între primele 5 echipe și participarea iarăși într-o cupă europeană. Lucian Micu a mai precizat că echipa va mai fi întărită cu un inter sau un pivot.

Pentru că vom fi angrenați în foarte multe competiții e important să avem un lot cât mai numeros. Vom vedea ce disponibilități există pe piața transferurilor. Analizăm mai multe variante. Ne dorim o jucătoare care chiar să ne ajute”.

Partida CSM Unirea Slobozia-CSM Roman va fi oficiată de arbitrii G. Badiu și I. Barbu, ambii din Cluj-Napoca, observator fiind I. Vicea din București. (Ana MOISE)

Articolul precedentLIGA A II-A: Foresta Suceava, derby cu Chindia Târgovişte
Articolul următorLIGA A IV-A: Noul lider, Poiana Teiului, meci uşor pe teren propriu
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.