CSM Roman câștigă acasă în fața Rapidului, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiContând pentru Runda 20 din Liga Florilor la handbal feminin, meciul dintre CSM Roman și Rapid USL Metrou București, s-a încheiat, oarecum previzibil, cu victoria gazdelor cu scorul de 31 la 28 (la pauză 16 la 13).

Deși e ultima clasată la acest moment, echipa Rapid București nu a constituit o pradă prea ușoară pentru romașcane și aceasta în special din cauza numeroaselor ratări ale elevelor lui Dumitru Muși.

Spre deosebire de celelalte jocuri, în apărare s-a observat o schimbare în bine (schimbare salutată cu ropote de aplauze de către galeria locală la fiecare fază),  în sensul că fetele s-au mișcat foarte bine, acoperind tot semicercul. Așa s-a făcut că multe din golurile bucureștencelor au venit datorită devierilor din blocaj și nu pe culoare sau de la pivoți. Totuși antrenorul Muși nu este mulțumit: „Nu ne-am apărat mai bine deloc, fiindcă – uite – am luat aproape 30 de goluri. Da, ne-am mișcat mai bine în apărare, dar nu e destul. Mă rog, e o victorie, punctele contează în clasament. Dacă am fi jucat așa și cu Slatina de exemplu, ar mai fi fost încă niște puncte și ar fi fost important, dar am avut o stare de relaxare și n-am reușit să respectăm ceea ce am stabilit la vizionare și la antrenamentul de după vizionare… Ne-am grăbit și am făcut niște lucruri care nu sunt de nivelul Ligii Naționale…

În legătură cu arbitrajul, nemulțumiri a fost și pe banca Rapidului, dar și pe cea  a gazdelor. Dumitru Muși: „Maniera de arbitraj… ciudată. Arbitri care vin să dea lecții de handbal, nu care respectă regulamentul și îl  aplică în teren. La noi o măsură, la ele altă măsură… Parcă li s-a făcut milă de Rapid, cam așa au fluierat.”

(D. A.)

Articolul precedentACTUALIZARE Al patrulea nemțean decedat din cauza gripei
Articolul următorTârgu-Neamţ: Zonele unde sunt amplasate platforme de colectare deşeuri reciclabile
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.