ACTUALIZARE CSM Roman, amicale cu Rapid Bucureşti! Rezultatele nu coincid la Roman şi Bucureşti!, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiACTUALIZARE: În al doilea meci, disputat miercuri, 8 februarie, CSM Roman a învins echipa Rapid București cu 38-24 (20-10). (A. MOISE)

******

ŞTIRE INIŢIALĂ:Pentru că pauza este prea mare între etape, antrenorii de la CSM Roman au hotărât ca echipa feminină de handbal să susțină două meciuri de pregătire, în deplasare, cu Rapid București, lidera seriei A a eșalonului secund.

Prima partidă a avut loc marți (7 februarie) după-amiază și s-a încheiat cu victoria echipei nemțene, scor 33-31, după 17-17 la pauză.

„Am folosit întregul lot și ne-am comportat destul de bine. Nu am vrut să ne ieșim din ritm. Suntem în parametrii normali, iar în al doilea meci, programat astăzi, 8 februarie, de la ora 11:00, vom încerca să ducem mingea pe faza a doua, deoarece nu am stat prea bine la acest capitol. Probabil că s-a acumulat  și un pic de oboseală de pe drum. Din autocar am «sărit» direct în joc„, a declarat Gheorghe Covaciu, antrenorul principal al echipei romașcane.

Tehnicianul originar din Buzău a cucerit cu Rapid București titlul național în 2003 și Cupa României în 2004. „Singura jucătoare care se mai află și acum pe teren și s-a aflat și atunci este Alina Dobrin. A fost o perioadă frumoasă pentru mine. Am lăsat loc de bună ziua pe oriunde m-am dus„, a mai adăugat Covaciu.

CSM Roman va juca următorul meci oficial pe 14 februarie în deplasare la nou-promovata Danubius Galați. Rapidistele, neînvinse în actualul sezon, vor veni, duminică, 14 februarie, să susțină la Piatra Neamț în compania echipei HCF din localitate meciul din cadrul celei de-a doua etape a returului Diviziei A.

Oarecum ciudat, portalul oficial al echipei bucureştene oferă un alt rezultat al partidei: 27-27 (17-17)! (A. MOISE; M. CONSTANTINESCU; FOTO: Rapid Bucureşti)

Articolul precedentCâte maşini au romaşcani şi cum strică acestea străzile oraşului?
Articolul următorConcurs la vârful Poliţiei
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.