CSM Ceahlăul Piatra Neamţ şi-a găsit golgeterul: Gabriel Zaharia, ZCH NEWS - sursa ta de informații“Mă bucur că i-am găsit postul care i se potrivește cel mai bine. Acum joacă atacant central, la juniori a evoluat mijlocaș de bandă”, a spus antrenorul Toader Șteț despre fotbalistul Gabriel Zaharia de la CSM Ceahlăul Piatra Neamț, care, cu 4 goluri, conduce în topul golgeterilor seriei a doua a Ligii a V-a fotbalistice.

În clasamentul marcatorilor, Zaharia este urmat de colegii săi, Vasile Lupei (3), Andrei Mateiciuc (3) și Andrei Apostol (3) dar și de Emanuel David de la Energia Pângărați, autor tot a trei reușite.

Eu cred că i-am convins că au o șansă mare de a urca în ierarhia fotbalistică. Nu cred că se simt mai puțin valoroși pentru că evoluează în liga a cincea. Principalul lor obiectiv este de a se forma ca fotbaliști și de a juca meci de meci pentru a căpăta experiență. Noul proiect le-a dat oportunitatea de a avea jocuri, de a se afirma. Meciurile din această ligă fac parte din procesul lor de călire pentru ceea ce va urma”, a spus profesorul Șteț.

În runda a treia, programată duminică, 25 septembrie, CSM Ceahlăul are meci la Flacăra Brusturi.

Uitându-mă pe rezultatele de anul trecut, eu cred că va fi un meci destul de dificil. Flacăra a fost la finalul campionatului trecut la un pas de promovare. Este o echipă ambițioasă, o echipă care va încerca să dea totul în meciul cu noi”, a concluzionat Toader Șteț. (Ana MOISE)

Articolul precedentVolei la Polivalentă: România, calificare la barajul pentru EURO 2017!
Articolul următorAngajări la Ambulanţa Bacău
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.