0:00

CSM Ceahlăul nu are linişte: program intensiv de amicale, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiNici bine nu au încheiat meciurile oficiale, că fotbaliștii de la CSM Ceahlăul au susținut miercuri, 23 noiembrie, o partidă de pregătire în compania echipei LPS Piatra Neamț (antrenor, prof. Vasile Vamanu), grupare clasată pe ultimul loc în campionatul Ligii a IV-a. Neînvinsă în partidele de la nivel judeţean, echipa antrenorilor Toader Şteţ, Valentin Avădanei, Lidi Chertic şi Florin Anton a avut ca scop principal exersarea unor scheme de joc.

N-a contat scorul, a fost un joc de antrenament în care le-am trasat niște sarcini de joc băieților. Au evoluat toți componenții inclusiv cei care au jucat mai puțin în meciurile din campionat și din Cupa României. Vom continua pregătirea până pe 10 decembrie, după care vom lua o pauză și apoi ne vom relua antrenamentele la sfârșitul lunii ianuarie 2017”, a  spus profesorul Toader Șteț, antrenorul echipei CSM Ceahlăul.

Jucătorii pietreni vor mai susține trei jocuri de verificare în compania echipelor CSM Roman și Aerostar Bacău din Liga a III-a și a unei formații din Liga a IV-a din județul Botoșani. (A. MOISE; FOTO: G. CRĂCANĂ)

Articolul precedentSpectacole în week-end la Teatrul Tineretului
Articolul următorPrezentarea expediţiei „CHO-OYU” – Himalaya, azi la Piatra Neamţ
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.