csm-ceahlaul-afisVeste bună pentru microbişti! Formaţia de fotbal de liga a 5-a, CSM Ceahlăul va susţine meciul cu Viitorul Podoleni pe terenul principal al stadionului din Piatra-Neamţ.

Partida va avea loc vineri, 16 septembrie, cu începere de la ora 17:30. Aceasta este primul joc oficial pe care elevii antrenorilor Şteţ, Avădanei şi Anton îl dispută pe teren propriu în actualul sezon. În prima etapă ei s-au impus cu 4-2 în deplasare la Stejarul Ţibucani.

„Am primit garanţii că jocul va fi găzduit de stadionul Ceahlăul. Într-un fel e şi normal pentru că-i singura echipă de fotbal de seniori din Piatra Neamţ şi era păcat să dispute meciurile în altă parte”, a declarat profesorul Toader Şteţ, antrenorul principal.

În runda inaugurală a ligii a cincea, Viitorul Podoleni a câştigat cu 3-0 la masa verde, deoarece Flacăra Brusturi nu s-a prezentat la meci.

„Ne aşteaptă un joc dificil. Privim acestă confruntare cu multă seriozitate, nu ne subestimăm adversarii. Îmi doresc o victorie care să-i mulţumească pe spectatorii care vor veni să ne vadă”, a mai spus Toader Şteţ.

În clasamentul seriei a doua, Viitorul Podoleni şi CSM Ceahlăul ocupă locurile doi şi trei cu câte 3 puncte, fiind departajate de golaveraj. Lideră este Energia Pângăraţi care a dispus în primul meci cu 5-0 de Voinţa Dochia.

Rezultatele complete şi clasamentele celor două serii ale ale Ligii a V-a AICI. (Ana MOISE; FOTO: Facebook)

Articolul precedentPrimarii și secretarii, convocați la Prefectură pentru alegeri
Articolul următorUnic, locul al II-lea la Trofeul Municipiului Piatra Neamţ
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.

2 COMENTARII

  1. Risul cucului… Pe stadionul pe care a evoluat Juventus Torino, acum pregatim cu seriozitate meciul cu Viitorul Podoleni !!! Sa-i explice cineva caricaturii politicianiste care se cheama Luca ce a insemnat un PENALTY pe care din nefericire piatrenii l-au ratat… ba chiar l-au pierdut… pe la Voluntari mi se pare! Am sa merg in ziua alegerilor parlamentare la Torino si am sa am votez …. da fuga ,fuga nu asa… HAI CEAHLAUTUUUUU !!!!

Comments are closed.