Fotbaliști de la CSM Ceahlăul au remizat 2-2 (1-1), în deplasare, cu Sport Club Gauss Bacău, în al doilea meci de pregătire. Partida a avut loc pe Stadionul “Letea”, vineri seară (21 iulie), cu începere de la ora 18:30. Golurile pietrenilor au fost marcate de Mateiciuc și Zaharia. Oaspeții au scăpat victoria printre degete, fiind egalați în ultimul minut de prelungire dintr-o lovitură liberă.

“Băcăuanii au înscris din două faze fixe, au condus cu 1-0, apoi am egalat și am condus noi cu 2-1, dar în ultimul minut de prelungire au marcat golul al doilea surprinzându-ne dintr-o lovitură liberă“, a spus prof. Toader Șteț, antrenorul principal al formației CSM Ceahlăul.

“Am disputat un joc util cu o echipă bună, care are în componență jucători foști divizionari. Am încercat o nouă așezare și, ca de obicei, ne-a interesat componenta fizică, dar și să obţinem omogenizarea lotului“, a mai precizat prof.Șteț.

CSM Ceahlăul: Câmpeanu-Rusu, Vali Rotaru, Smău, Sârbie, Robert Vasile, Cosmin Rotaru, Copoț-Barb, Mateiciuc, Pintilie, Zaharia. Au mai jucat: Chiruță-Andrieș, Albu, Ungureanu, Butunoi, Corfu, Iorga.

Miercuri, 26 iulie, cu începere de la ora 10:00, CSM Ceahlăul înfruntă pe propriul teren echipa de juniori A de la LPS Piatra Neamț. (Ana MOISE)