CS „Steel Man” Târgu-Neamț, mulţumiri pentru Primărie, CJ şi mass-media, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiMiercuri, 11 mai, la sediul Clubului Sportiv „Steel Man” Târgu-Neamț, tinerii sportivi cu performanțe din oraș au fost felicitați de conducerea clubului, cât și de primarul Daniel Harpa.

Gligor Mosor, președintele clubului sportiv târgnemțean și candidat pe listele Consiliului Local, a ținut să aducă în fața opiniei publice rezultatele deosebite obținute de elevii săi la diferite concursuri de culturism și skandenberg. Dacă, până acum, sportivii de la clubul condus de Mosor au venit cu medalii și premii de la competiții naționale și balcanice, în această lună, doi dintre sportivii de la „Steel Man” vor participa, pentru prima oară, la Campionatul European de Skandenberg, desfășurat la București. Gligor Mosor a ținut să mulțumească administrației locale pentru sprijinul acordat în tot acest timp și a venit cu îndemnul ca acest ajutor să vină și în continuare.

„În perioada 21-24 mai, ne vom prezenta, pentru prima oară, la Campionatul European de Skandenberg, ce se va desfășura la București, unde sperăm să venim cu medalii de la sportivii noștri juniori Cristian Pânzariu și Daniel Ungurianu. Sperăm să fim ajutați financiar pentru acest campionat european, pentru că implică multe costuri și pregătirea și deplasarea. Apoi, vom participa, pe 28 mai, la Turneul Transilvaniei de Culturism și Fitness. În luna iunie, va avea loc, la Casa Culturii „Ion Creangă”, și Trofeul inter-școlar de fitness, la care va veni și sportiva de 12 ani, Andreea Tacaliu, din Botoșani, pentru a ne delecta cu o demonstrație. Vreau să mulțumesc domnului primar Harpa și domnului city-manager Vasile Apopei pentru sprijinul pe care ni l-au acordat până acum. Mulțumim și Consiliului Județean pentru sprijinul financiar în organizarea Trofeului «Steel Man» ediția a VII-a, de pe 22 octombrie. Am crezut, cred și voi crede în tineri. Vrem să clădim împreună un oraș în care să trăim în armonie, așa cum au trăit bunicii noștri. Le mulțumesc sincer celor care ne-au întins o mână de ajutor. Mulțumesc mass-mediei pentru promovare, mulțumim dlui. Ciprian Sturzu și publicației «Mesagerul de Neamț» pentru colaborare.”, a declarat Gligor Mosor, președintele CS „Steel Man” Târgu-Neamț.

„Încă de la începutul mandatului am fost implicat în activități organizate de tineri și pe care le-am sprijinit. Am ținut să fiu prezent, astăzi, aici, pentru că apreciez ceea ce face domnul Mosor. Am reușit să conving Consiliul Local să aloce sume de bani pentru sprijinirea activității cluburile sportive din orașul nostru. Îl felicit pe domnul Mosor că a înființat o echipă de fotbal, mai ales că și unul din fiii mei joacă în acea echipă și mi-aș dori să înscrieți echipa în campionatul județean. Este bine că, în Târgu-Neamț, avem tineri care vor să facă performanță în sport. Văd aici tineri cu rezultate deosebite la competiții și domnului Mosor îi urez succes în activitatea sportivă, dar și în activitatea politică. Mă bucur că oameni din sport se implică și în politică. Orașul nostru are nevoie de astfel de oameni în Consiliul Local”, a precizat primarul Daniel Harpa. (C.T. STURZU)

Articolul precedentDIICOT face curat în curtea proprie: a fost descoperit un spion al infractorilor!
Articolul următorHCM Roman, în semifinalele Cupei României!
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.