pietricica turism

ACTUALIZARE: Pompierii anunţă că, astăzi, 12 martie, se mai distribuie apă menajeră în Piatra Neamţ, în următoarele puncte: str. 1 Decembrie 1918 – staţia de troleibuz din Dărmăneşti, str. Mihail Stamatin – biserica “Cuvioasa Parscheva” şi zona Orion – biserica “Sf. Mina”.

Pietrenii de pe Calea Romanului și din alte zone ale cartierului Dărmănești au așteptat cu sufletul la gură țârâitul apei din robinete, dar fără succes.

pompieri (2)

Oficial și teoretic, începând cu vineri seara, după ora 19, toți ar fi trebuit să se bucure de ceea ce a devenit un adevărat lux – apa de la robinete, că numai potabilă nu se mai poate numi după aceste lucrări.

Practic, sâmbătă, 12 martie, la ora 10 dimineața, singura scăpare au fost pompierii care s-au oprit în dreptul Parohiei „Cuvioasa Parascheva” de pe Calea Romanului și au dat apă menajeră oamenilor adunați cu bidoane .

În rest, oficialitățile se întrec în comunicate și demiteri fără a rezolva problema oamenilor. Vă mulțumim și vă așteptăm demisia în grup, dar asta după ce ne faceți o vizită pe Calea Romanului să vedeți cum miroase o scară de bloc în care n-a mai curs apă de miercuri noaptea!

Andreea AMARIEI

2 COMENTARII

  1. firmele cu oconduere responsabila ( si cu un buget ca cel al APA SERV )ar trebui sa aiba pe stoc piese specifice unei interventii ca cea de acum,pentru toate diametrele de conducte de apa si canal ,nu sa umble dupa ele in caz de avarii.Se vede lipsa de experienta si profesionalism a intrgii conuceri.

Comments are closed.