Criminalul de la Bâra era corespondent la un ziar din Franţa, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiDin ancheta făcută la locul crimei de la Bâra a rezultat că, probabil pe fondul consumului de alcool şi al unor tulburări psihice, Constantin R. (49 de ani) şi-a înjunghiat tatăl, care avea 90 de ani. După ce-a realizat că bătrânul e mort, fiul lui s-a dus la o staţie peco din apropiere şi l-a rugat pe angajatul de acolo să sune la 112.  La casa în care s-a petrecut omorul au ajuns mai întâi poliţiștii, care au constatat că victima are 4 plăgi înjunghiate, apoi echipajul de ambulanță, care a stabilit că bătrânul este decedat.

Astăzi, 14 mai, la necropsie, medicul legist a constatat că lama cuțitului a străpuns cordul. Celelalte 3 plăgi erau toate în zona toraco-abdominală însă n-au vizat organe vitale.

La audiere, Constantin R. a declarat că nu-și amintește ce s-a întâmplat, dar nici nu a negat că el ar fi comis omorul. Bărbatul este diagnosticat cu tulburări de personalitate şi doar anul acesta a fost internat, de două ori, în secția de psihiatrie, pentru tratament de specialitate. Acest lucru nu l-a împiedicat însă să colaboreze cu un ziar din Franța, în calitatea sa de grafician. În această după-amiază, bărbatul a fost reţinut, iar mâine va fi prezentat Tribunalului Neamț, cu propunerea de arestare preventivă.

C.M.

Articolul precedentEvaluare Națională 2019: 152 de elevi de-a IV-a n-au dat testul la limba română
Articolul următorMaşină răsturnată în râul Nechit, şoferul este rănit
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.