Crime rurale cu biciul, parul și pumnul, ZCH NEWS - sursa ta de informații

Un tânăr de 26 de ani și un bărbat de 49 de ani au fost omorâți, în week-end, după ce-au fost implicați în niște conflicte fără miză și fără sens.

Prima agresiune a fost sâmbătă seara, la Ion Creangă, unde doi frați s-au încăierat cu tânărul de 26 de ani, la cârciumă. De la înjurături, s-a ajuns repede la loviri, iar unul dintre frați, în vârstă de doar 17 ani, l-a lovit pe ”inamic” cu un bici și apoi cu un par în cap. Victima a fost transportată, în stare gravă, la spital și apoi transferată la Iași, însă n-a mai putut fi salvată. Agresorul a fost reținut, sub acuzația de omor, și va fi dus în fața instanței, cu propunerea de arestare preventivă.

Al doilea caz de agresiune s-a petrecut la Secuieni, unde o femeie supărată s-a dus acasă și s-a plâns fratelui ei că un consătean ”s-a luat de ea”. Fratele, în vârstă de 42 de ani, n-a stat mult pe gânduri, s-a dus la barul la care bea bărbatul care i-a lezat onoarea surorii sale, l-a chemat afară și l-a lovit cu pumnul. Bărbatul a căzut, s-a lovit la cap și a murit pe loc. Bătăușul este cercetat pentru lovire cauzatoare de moarte și, în această după-amiază (18 iulie), va fi dus la Tribunalul Neamț pentru a primi mandat de arestare. (C.M.)

Articolul precedentAccidentat mortal de un copac, la Ocolul Silvic Tazlău
Articolul următorButelie încercată cu flacără, casa – scrum
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.