0:00

Crimă la Tașca: Femeie ucisă cu parul, de concubin, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiO femeie de 60 de ani din Taşca a fost omorâtă în bătaie de concubinul ei, care are aceeaşi vârstă, şi se pare că are nişte probleme psihice. Bărbatul a fost reţinut, în această seară (28 iunie) sub acuzaţia de omor, însă nu-şi recunoaşte fapta, susţine că şi-a găsit femeia moartă dimineaţă şi nu ştie ce s-a întâmplat cu ea. Anchetatorii au strâns, însă, suficiente probe care-l incriminează, începând cu aşchii din parul cu care a lovit-o şi terminând cu stropii de sânge descoperiţi pe încălţările şi pe hainele sale.

Cel mai probabil, agresiunea s-a petrecut în timpul nopţii, dar motivul nu se poate stabili atât timp cât bărbatul nu recunoaşte că şi-a lovit femeia cu care trăia de 3 ani. În orice caz, neînţelegerile dintre ei erau frecvente, mai ales că ea obişnuia să meargă prin sat, să bea pe unde nimerea şi să nu se omoare cu treburile prin gospodărie.

Urmează ca bărbatul să fie prezentat, mâine, instanţei cu propunerea de arestare preventivă şi apoi să fie supus unei expertize psihiatrice pentru a se stabili dacă are discernământ.

C.M.

Articolul precedentIon Purcel, noul viceprimar de la Girov
Articolul următorNoi îi comemorăm, ei cu aroganța și desconsiderarea
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.